Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικία – Εντοπίστηκαν 11 φυτά κάνναβης
Λάρνακα: Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικία – Εντοπίστηκαν 11 φυτά κάνναβης

Λάρνακα: Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικία – Εντοπίστηκαν 11 φυτά κάνναβης

Έντεκα φυτά κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία στην οικία και σε υποστατικά άνδρα ηλικίας 41 ετών από την επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα φυτά εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας, βάση δικαστικού εντάλματος, που πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, στην οικία και τα υποστατικά άνδρα ηλικίας 41 ετών, που βρίσκονται στην επαρχία Λάρνακας.

Η έρευνα διεξήχθη στην παρουσία του 41χρονου και δύο ακόμα προσώπων και εντοπίστηκαν μέσα σε γλάστρες 11 φυτά κάνναβης, ύψους από 30 εκατοστά μέχρι ένα μέτρο, ένα αποξηραμένο φυτό κάνναβης ύψους 90 εκατοστών, ποσότητα κάνναβης βάρους 40 περίπου γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 11 περίπου γραμμαρίων, άγνωστη σκόνη βάρους 15 γραμμαρίων, ζυγαριές ακριβείας, καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με ναρκωτικές ουσίες.

Τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ενώ ο 41χρονος και τα δύο άλλα πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ για συνέχιση των εξετάσεων.

Τα δύο άτομα αφού ανακρίθηκαν απολύθηκαν εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων.

Ο 41χρονος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Send this to a friend