Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Πτώμα αλλοδαπής γυναίκας εντοπίστηκε χθες γύρω στο μεσημέρι σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης σε χωράφι στο δρόμο Αθηένου -Λουρουτζίνας. Το πτώμα της γυναίκας ήταν θαμμένο σε μικρό βάθος και μέσα σε πλαστική σακούλα.

Γεωργός που πήγε να οργώσει το ξέθαψε με το τρακτέρ του. Για την εν λόγω υπόθεση συνελήφθη ως ύποπτος 32χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κατοικεί στη Λευκωσία.

Όπως προκύπτει από τις αστυνομικές έρευνες, το έγκλημα φαίνεται να διαπράχθηκε σε άλλο μέρος, προφανώς σε περιοχή της Λευκωσίας, ωστόσο η σορός μεταφέρθηκε και θάφτηκε στο συγκεκριμένο χωράφι τις τελευταίες ημέρες.

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκεται και η λίστα με τα ελλείποντα πρόσωπα, την ίδια ώρα που αναζητούνται πληροφορίες και στοιχεία για εξακρίβωση της ταυτότητας της νεκρής γυναίκας. Χθες αργά το βράδυ συνελήφθησαν ακόμη δύο πρόσωπα. Πρόκειται για δύο πρόσωπα ηλικίας 31 και 36 ετών.
Σήμερα και οι τρεις θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους.

 

Βανδαλισμούς είχαμε στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών Κ.Α. Συγκεκριμένα μια μερίδα από ανήλικους νεαρούς εισέβαλαν στο σχολείο και τα έκαναν όλα γης μαδιάμ. Και να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδα νεαρών εισβάλει στο σχολείο και καταστρέφει τα πάντα. Μάλιστα πριν δυο εβδομάδες βανδαλισμοί σημειώθηκαν και στο Περιφερειακό Γυμνάσιο Λιβαδιών.
Το όλο περιστατικό έχει καταγγελθεί στην αστυνομία και έχουν παρθεί μέτρα πως εντοπισμό των νεαρών.

 

Ο Δήμος Λάρνακας στις 8.00 το βράδυ θα πραγματοποιήσει Πάνδημο Εορτασμό στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας «Γεώργιος Λυκούργος». Τον Πάνδημο θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας. Στη συνέχεια η Έλενα Χατζηαυξέντη θα παρουσιάσει ειδικό αφιέρωμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με τίτλο «Μεθύστε με τ’ αθάνατο κρασί του ’21… Κυπριών Ιστορίες…». Η εκδήλωση θα μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω της σελίδας facebook του Δήμου Λάρνακας.

Επίσης αύριο θα φωταγωγηθεί το κτίριο των Πολιτιστικών Υπηρεσιών και της Δημοτικής Πινακοθήκης με μπλε χρώμα. Παράλληλα, μεταξύ 8.00 το βράδυ μέχρι τις 11.00 θα προβάλλεται πάνω στο κτίριο των Πολιτιστικών Υπηρεσιών το επίσημο βιντεοκλίπ της Επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση «ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ». Επίσης, έχει ζητηθεί από το Τμήμα Αρχαιοτήτων όπως το Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας φωταγωγηθεί με μπλε χρώμα.

Στις 10.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης θα πραγματοποιηθεί η Πανηγυρική Δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κιτίου Νεκτάριου στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας.

Ο Δήμος Αραδίππου θα γιορτάσει την εθνική επέτειο στην εκκλησία Αποστόλου Λουκά με πανηγυρική δοξολογία. Η δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 π.μ. και τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Παντελή.

 

Send this to a friend