Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τη σκότωσε στη Λευκωσία και ύστερα από μέρες, την έθαψε στο χωράφι στην Αθηένου
Τη σκότωσε στη Λευκωσία και ύστερα από μέρες, την έθαψε στο χωράφι στην Αθηένου

Τη σκότωσε στη Λευκωσία και ύστερα από μέρες, την έθαψε στο χωράφι στην Αθηένου

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες καταγράφουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας που διερευνούν υπόθεση φόνου εκ προμελέτης γυναίκας, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης σε χωράφι στην περιοχή Αθηένου-Λουρουτζίνας. Για την υπόθεση συνελήφθη 32χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος ανακρίνεται από τις Αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το στυγερό έγκλημα διαπράχθηκε πριν από εβδομάδες σε σημείο στη Λευκωσία και το πτώμα της άτυχης γυναίκας ρίχτηκε από τον δράστη σε φρεάτιο. Φέρεται μάλιστα να μετακίνησε το πτώμα πριν από λίγες ημέρες, όταν άρχισε να αποσυντίθεται και να αναδύει δυσοδία και να το έθαψε στο χωράφι, εντός της Νεκρής Ζώνης.

Από τις έρευνες και εξετάσεις της Αστυνομίας δεν έχει διακριβωθεί ακόμη η ταυτότητα της νεκρής, που εκτιμάται ότι είναι αλλοδαπή, ευρωπαϊκής καταγωγής. Σε μια προσπάθεια εντοπισμού του θύματος, οι Αρχές “ξεσκονίζουν” μεταξύ άλλων, φακέλους ελλείποντων προσώπων του πρόσφατου παρελθόντος.

Πάντως ο 32χρονος ύποπτος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και φέρεται να μίλησε στους ανακριτές για μια γυναίκα με την οποία συγκατοικούσε στο παρελθόν στο διαμέρισμα του στη Λευκωσία και η οποία, έφυγε στο εξωτερικό εδώ και καιρό…

Στο “μικροσκόπιο” των Αρχών βρίσκεται η σχέση θύματος και θύτη, καθώς και το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε συνεργό στην προσπάθεια να κρύψει το πτώμα της γυναίκας.

Πηγή: alphanews.live

 

Send this to a friend