Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ομοσπονδία Σ.Γ. Λάρνακας: Ήρθε η ώρα να δηλώσουμε το παρόν μας. Όχι άλλα παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών μας
Ομοσπονδία Σ.Γ. Λάρνακας: Ήρθε η ώρα να δηλώσουμε το  παρόν μας.  Όχι άλλα παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών μας

Ομοσπονδία Σ.Γ. Λάρνακας: Ήρθε η ώρα να δηλώσουμε το παρόν μας. Όχι άλλα παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών μας

Ειρήνη Αντωνίου

Η Ομοσπονδία του Σ.Γ. της Λάρνακας με επιστολή τους, διαμαρτύρονται έντονα, για την απόφαση για παρομονή των παιδιών των Γυμνασίων στο σπίτι και να συνεχίζουν με την εξ’ αποστάσεων διδισκαλία. Σήμερα δηλώνουν όλοι παρόν στην μεγάλη διαμαρτυρία.

Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή της Ομοσπονδίας του Σ.Γ. της Λάρνακας

 

Αγαπητοί φίλοι,

Σεβόμενοι τις αποφάσεις μας, δίνοντας χρόνο, απεριόριστη υπομονή και ανοχή και αφού εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια διαλόγου δεν μένει άλλη επιλογή από το να διαμαρτυρηθούμε έντονα, για την αδικία και τη δυσμενή διάκριση, που έχει προκαλέσει η απόφαση για την παραμονή των παιδιών του Γυμνάσιου στο σπίτι και να συνεχίζουν με την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Για να δείξουμε την δύναμη μας και να ακουστεί η φωνή μας, θα πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, έξω από το προεδρικό τη Δευτερά το απόγευμα η ώρα 4:30 μ.μ.

Παρακαλώ θα πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι γονείς και τα παιδιά των σχολείων σας.

Διαμαρτυρόμαστε και διεκδικούμε την άμεση επιστροφή όλων των μαθητών με φυσική παρουσία στις σχολικές τους μονάδες αλλά και την επίλυση των προβλημάτων που εχει δημιουργήσει η πανδημία και επηρεάζουν την εκπαιδευτική πορεία, την μάθηση των παιδιών μας σε Γυμνάσια, Λύκεια και Τεχνικές Σχολές.

Παράλληλα, θα ήθελα να τονίσω ότι επιβάλλεται να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα (να αποσταλθεί μήνυμα στο 8998 με επιλογή το 8 και θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα όπως μάσκες, τήρηση αποστάσεων κ.α.).

Θα υπάρχει λεωφορείο στον χώρο στάθμευσης απέναντι από το Λύκειο Αγ. Γεωργίου.

Για κράτηση θέσης στο τηλ.
99 940762

Για απορίες και καλύτερο συντονισμό είμαστε στην διάθεση σας.

Φιλικά,
Γραμματεία Ομοσπονδίας Σ.Γ. Λάρνακας

Send this to a friend