Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πότε αρχίζουν οι βροχές στη Λάρνακα
Πότε αρχίζουν οι βροχές στη Λάρνακα

Πότε αρχίζουν οι βροχές στη Λάρνακα

Με πολλά σκαμπανεβάσματα θα κυμανθεί ο καιρός και η θερμοκρασία την ερχόμενη βδομάδα. 

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το πρωί τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Τη νύκτα ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές ελαφρές βροχές κατά διαστήματα. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κατά διαστήματα. Τη νύκτα αναμένεται παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και παροδική χιονόπτωση, στα ψηλότερα ορεινά. Τη νύκτα αναμένεται βελτίωση του καιρού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο τη Δευτέρα, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη θα σημειώσει πτώση, παραμένοντας όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη αναμένεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Αναφορικά, τώρα, με τη Λάρνακα – σύμφωνα με το Kitasweather- το Σαββατοκύριακο δεν αναμένονται βροχές αλλά από τη Δευτέρα το βράδυ μέχρι και την Παρασκευή το πρωί αναμένονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η Τετάρτη, μάλιστα, αναμένεται να είναι και η πιο βροχερή μέρα. 

Send this to a friend