Home ΛΑΡΝΑΚΑ Απίστευτη ταλαιπωρία εγχειρισμένου ασθενούς στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Απίστευτη ταλαιπωρία εγχειρισμένου ασθενούς στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Απίστευτη ταλαιπωρία εγχειρισμένου ασθενούς στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Απίστευτη ταλαιπωρία Κύπριου ασθενούς ο οποίος επέστρεψε το πρωί του Σαββάτου στην Κύπρο μετά από ταξίδι στην Αθήνα για σκοπούς χειρουργικής επέμβασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι ο ιατρός του συγκεκριμένου ασθενούς βεβαίωνε γραπτώς ότι υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση σπονδυλικής στήλης και ότι θα έπρεπε να ταξιδέψει σε όρθια θέση και με απόλυτη προσοχή κατά την επιστροφή του, καθώς επίσης και ότι δεν φέρει καμιά λοιμώδη μεταδοτική ασθένεια, τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στο αεροδρόμια αποδείχθηκαν πιο ισχυρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, οι νοσηλευτές και οι άνθρωποι του αεροδρομίου επέμεναν όπως ο άνθρωπος ο οποίος δεν μπορεί καν να μετακινήσει το πηγούνι του ούτε και τον αυχένα του εξαιτίας της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, κάνει το rapid test.

Η διαφωνία των συγγενών και του ιδίου του ασθενούς με τους ανθρώπους του αεροδρομίου διήρκησε για πάνω από μία ώρα, για να καταλήξουν τελικά ότι ο ασθενής ως εναλλακτική του γεγονότος ότι δεν θα έκανε το rapid test, θα δέχεται επίσκεψη από άνθρωπο του Υπουργείου Υγείας τις επόμενες 14 μέρες που καλείται να μείνει σε καραντίνα.

Οι συγγενείς που συνόδευαν τον νεαρό ασθενή, έχουν να πουν τα καλύτερα για τον τρόπο μεταχείρισης τους στο ελληνικό αεροδρόμιο, όχι όμως για την μεταχείριση που έτυχαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Πηγή: alphanews.live

Send this to a friend