Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Μετά από περισσότερο από 3 μήνες, επαναλειτούργησαν οι χώροι εστίασης και στη Λάρνακα, οι οποίοι εξυπηρετούν πελάτες μόνο στους εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο ο αριθμός των χώρων εστίασης που έχουν λειτουργήσει είναι μειωμένος και όπως παρατηρήσαμε χθες και η κίνηση ήταν αρκετά μειωμένη.

Αν και η κίνηση ήταν μειωμένη, την τιμητική τους είχαν τα καφενεία.
Η προσέλευση στις καφετέριες ήταν χαμηλή, αφού υπάρχει επιφυλακτικότητα από τον κόσμο, ωστόσο οι ιδιοκτήτες είναι αισιόδοξοι πως αυτό θα αλλάξει όσο περνούν οι μέρες.

 

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, προσφέρει πλέον τη δυνατότητα για μια εικονική περιήγηση στο Σταθμό Επεξεργασίας Λυμάτων που βρίσκεται στο Μενεού, όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει τις εγκαταστάσεις και να μάθει σχετικές πληροφορίες για τη λειτουργία ενός Βιολογικού Σταθμού.

Ένα σφαιρικό βίντεο 360ᵒ το οποίο προσφέρει στον διαδικτυακό επισκέπτη την αίσθηση ότι βρίσκεται μέσα στους χώρους του Σταθμού, καθώς και τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος προς ποια κατεύθυνση θα κοιτάξει. Πατώντας στο κάθε σημείο αναφοράς που βρίσκεται στην πανοραμική εικόνα ολόκληρου του Σταθμού, ο χρήστης μεταφέρεται στο συγκεκριμένο σημείο όπου μπορεί να περιηγηθεί μέσω αναλυτικότερης σφαιρικής φωτογραφίας. Επιπρόσθετα, για το κάθε σημείο ξεχωριστά παρέχεται η δυνατότητα εκτενέστερης πληροφόρησης.

 

Μετά από πολυετείς προσπάθειες του Δήμου Αραδίππου, προχωρούν στην υλοποίηση ενός ακόμα σημαντικού έργου, το οποίο αφορά στην ανάπλαση της Πλατείας Αποστόλου Λουκά και των χώρων στάθμευσης και οδικού δικτύου.

Το πολυαναμενόμενο έργο θα αναζωογονήσει την κεντρική πλατεία της Αραδίππου και θα δώσει νέα πνοή ανάπτυξης στον ιστορικό πυρήνα της πόλης.
Η διάρκεια υλοποίησης του Έργου είναι 24 μήνες και θα εκτελεστεί σε τρεις διαδοχικές φάσεις.

 

Send this to a friend