Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου και η επόμενη μέρα
Η συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου και η επόμενη μέρα

Η συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου και η επόμενη μέρα

Η ήττα από τον Ολυμπιακό έφερε μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της Ανόρθωση μιας και άφησε την ομάδα στο -10 από την πρώτη θέση και ελαχιστοποίησε αρκετά τις πιθανότητες της Ανόρθωσης για τον τίτλο.   

Αυτό δεν σημαίνει ότι η διοίκηση σταμάτησε να στηρίζει την όλη προσπάθεια και γενικότερα την τεχνική ηγεσία. Κάθε άλλο. Η στήριξη είναι δεδομένη και μάλιστα αν χρειαστεί θα δοθούν επιπλέον βοηθητικά μέτρα για επιπλέον στήριξη και βοήθεια. Σίγουρα απογοήτευση υπάρχει στα αποδυτήρια για την ήττα όπως και στην πλευρά της διοίκησης.

Σήμερα στις 17:00 είναι καθορισμένη η τακτική συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου (γίνεται Τρίτη ή Τετάρτη κάθε βδομάδα) όπου θα εξετάσει όλα τα θέματα που απασχολούν. Η στήριξη προς τον Τιμούρ Κετσπάγια, την τεχνική ηγεσία γενικότερα και τους ποδοσφαιριστές είναι δεδομένη.

Άλλωστε, μπορεί ο στόχος του πρωταθλήματος να απομακρύνθηκε αισθητά αλλά η ομάδα είναι εντός στόχων όσον αφορά την διεκδίκηση του κυπέλλου αλλά και της εξόδου στην Ευρώπη. Στόχος της ομάδας είναι να κλείσει την χρονιά με ένα τρόπαιο και εκεί είναι που επικεντρώνονται άπαντες.

Πάνος Λάρκος-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend