Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Εσύ έχεις κατεβάσει την νέα προνομιούχα εφαρμογή Lidl Plus; – Δείτε τι προσφέρει
Εσύ έχεις κατεβάσει την νέα προνομιούχα εφαρμογή Lidl Plus; – Δείτε τι προσφέρει

Εσύ έχεις κατεβάσει την νέα προνομιούχα εφαρμογή Lidl Plus; – Δείτε τι προσφέρει

Μια πολυαναμενόμενη εφαρμογή άρχισε την λειτουργία της στην Κύπρο.

Η εφαρμογή προνομίων της Lidl Κύπρου, Lidl Plus είναι πλέον γεγονός. Μάλιστα η εφαρμογή κέντρισε το ενδιαφέρον των καταναλωτών και φαίνεται να εκτοξεύθηκε πρώτη στις “κορυφαίες εφαρμογές” σε google και app store gallery, μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες. Η έξυπνη εφαρμογή Lidl Plus λοιπόν, μπορεί να πεί κανείς ότι είναι η επιβράβευση αλλά και η επισφράγιση μιας υγιούς σχέσης μεταξύ κυπρίων καταναλωτών και της Lidl Κύπρου.

Η μεγάλη οικογένεια της Lidl Kύπρου αφουγκραζόμενη τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κυπριακού κοινού έφτιαξε μια εφαρμογή βασιζόμενη σε αυτές. Η Lidl Plus είναι σχεδιασμένη στο πλαίσιο της ευρύτερης ψηφιακής κατεύθυνσης της Lidl Κύπρου και λειτουργεί σε όλα τα smartphones – android και ios. Η εφαρμογή είναι πανεύκολη στην χρήση καθώς η εγγραφή γίνεται με πολύ απλά βήματα. Η χρήση της είναι εξίσου εύκολη και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στον χρήστη ειδικά προνόμοια.

Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο:

Τι ακριβώς προσφέρει και πως λειτουργεί;
Προσφέρει ειδικές εκπτώσεις σε συγκεκριμένα προιόντα, δηλαδή πατώντας απλώς στο προιόν ή προιόντα που σας ενδιαφέρουν μέσα απο μια λίστα προιόντων που εμφανίζονται στην εφαρμογή επωφελείστε ειδικών τιμών για την αγορά τους στο ταμείο. Επιπρόσθετα μετά απο το τέλος κάθε αγοράς η εφαρμογή εμφανίζει ενα διασκεδαστικό παιχνίδι ανταμοιβής «Ξύνεις Κερδίζεις» στο οποίο φυσικά όλοι κερδίζουν. Επιπλέον η εφαρογή παρέχει στον χρήστη συνεχή ενημέρωση για προιόντα και προσφορές καθώς και άμεση πρόσβαση στα εβδομαδιαία φυλλάδια της Lidl τα οποία θα ανανέονται συνεχώς. Τέλος δίνεται η δυνατότα στον πελάτη να παρακολουθεί ανα πάσα στιγμή τις συναλλαγές και το ποσό που ξόδεψε αλλα και το ποσό που εξοικονόμησε κατα τις αγορές του μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών.

Η εφαρμογή Lidl Plus θα αναβαθμίζεται συνεχώς προσφέροντας νέες δυνατότες, με περισσότερο περιεχόμενο και χαρακτηριστηκά για πιο ολοκηρωμένες υπηρεσίες. Τελικώς στόχος η σταδιακή προσωποποίηση των προσφορών στην βάση των πελατών.

Τέρμα λοιπόν στις πλαστικές κάρτες, στους βαθμούς και στην αναμονή εξαργύρωσης τους. Με την εφαρμογή Lidl Plus η ανταμοιβή σου είναι καθημερινή.

Κάντε λοιπόν μια γρήγορη αναζήτηση στα app store του κινητού σας, κατεβάστε την εφαρμογή και ετοιμαστείτε να γίνει η αγαπημένη σας εφαρμογή προνομοίων!

Επισκεφθείτε τη Lidl Cyprus 
www.facebook.com/lidlcy                      
 

Send this to a friend