Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η ψυχή, η ενίσχυση, το κάτι παραπάνω και η απουσία εναλλακτικών λύσεων
Η ψυχή, η ενίσχυση, το κάτι παραπάνω και η απουσία εναλλακτικών λύσεων

Η ψυχή, η ενίσχυση, το κάτι παραπάνω και η απουσία εναλλακτικών λύσεων

Μία ήττα που πονάει. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα για την Ανόρθωση η οποία ήθελε οπωσδήποτε νίκη και τρίποντο απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Αντίθετα, παρά την όποια προσπάθεια έγινε φάνηκε, για μία ακόμη φορά ότι η ομάδα δεν μπορεί. Δεν έχει αυτό το κάτι που είναι ικανό να την οδηγήσει στον τίτλο. Της λείπει η ψυχή, της λείπει το ταλέντο, της λείπει το βάθος, της λείπουν αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται ότι δεν εμπιστεύεται όλο του το ρόστερ. Εδώ και πολλές βδομάδες ο Κβιλιτάια είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Σκόραρε ένα γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια που έπαιξε. Δεν δικαιούταν μία ευκαιρία ο Μανιάς;

Λέγαμε για την επιστροφή Οκριασβίλι ότι θα βοηθούσε σημαντικά. Κι όντως μέχρι ενός σημείου βοήθησε την ομάδα να βελτιωθεί. Μέχρι εκεί όμως. Δεν μπορείς να περιμένεις από ένα Οκριασβίλι να σου τραβήξει όλη την ομάδα. Δεν γίνεται να μην έχει εναλλακτικές λύσεις, αν όχι ισάξιες, που να μπορούν όμως να βοηθήσουν ουσιαστικά.

Δεν γίνεται τον Ιανουάριο να ψάχνει επιπλέον επιλογές στην επίθεση και να καταλήγεις σε ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και στην μεσαία γραμμή. Αν θέλεις πρωτάθλημα επιβάλλεται να κάνεις και μία οικονομική υπέρβαση, έστω μικρή από τη διοίκηση για να βοηθήσει. Δεν είναι μόνο θέμα Τιμούρ αυτό.

Γενικότερα φέτος η Ανόρθωση δείχνει να μην έχει το κάτι παραπάνω και αυτό στοίχισε στην μάχη για τον τίτλο μιας και έμεινε εκτός πλέον. Και έμμεσα το είπε και ο Τιμούρ σε Διασκέψεις Τύπου. Ο μοναδικός εφικτός στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, άλλωστε τρία ματς είναι επί της ουσίας, αλλά και η εξασφάλιση μίας από τις τρεις πρώτες θέσεις για να έχει ήσυχο το κεφάλι της για την Ευρώπη. Γιατί αν μείνει 4η τότε κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης.

Πάνος Λάρκος-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend