Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Αυγουστή για Απόλλωνα, απουσίες και κίνητρα (βίντεο)
Αυγουστή για Απόλλωνα, απουσίες και κίνητρα (βίντεο)

Αυγουστή για Απόλλωνα, απουσίες και κίνητρα (βίντεο)

Ο Σωφρόνης Αυγουστή παραχώρησε διάσκεψη τύπου ενόψει Απόλλωνα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή στο αυριανό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε ένα δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο. Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσουμε στο τελευταίο παιχνίδι”

-“Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά για να αποφύγουμε όσο το δυνατό τα λάθη”.

-“Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα ο Ναούμ έκανε προσπάθεια αλλά δεν θα είναι μαζί μας. Έχει ενοχλήσεις ακόμα από το χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση. Ο Νιλς(Σούτερντεν) για ακόμη ένα παιχνίδι δεν θα βρίσκεται μαζί μας. Ο Χάουγκεν αν όλα είναι καλά θα βρίσκεται μαζί μας”.

-“Δεν νομίζω να υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπαίνει στο γήπεδο και να μην έχει κίνητρο να κερδίσει. Καλύτερα να αλλάξει επάγγελμα και να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι με οποιοδήποτε αντίπαλο. Αυτός είναι ο στόχος κάθε ποδοσφαιριστή, κάθε προπονητή”.

-“Οι νεαροί που βρίσκονται στις προπονήσεις είναι καλοί ποδοσφαιριστές, δεν είναι τυχαία που είναι στο ρόστερ της ΑΕΚ. Αν χρειαστεί να τους δώσουμε κάποιες ευκαιρίες”.

-“Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής (με τον Απόλλωνα), όλα είναι πιθανά. Αύριο θα ξέρουμε ποιος θα χαρεί την νίκη”.

Δείτε τις δηλώσεις:

Send this to a friend