Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, υπέγραψε χθες συμφωνία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, για συνεργασία που σκοπό έχει τον προσδιορισμό της παρουσίας του γενετικού υλικού του κορωνοϊού στα λύματα που καταλήγουν στο σταθμό επεξεργασίας αστικών λυμάτων του ΣΑΛ στη Λάρνακα.

Η προσπάθεια αυτή, η οποία χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας, αποσκοπεί στη συστηματική παρακολούθηση του γενετικού υλικού του ιού στα λύματα του ΣΑΛ τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Τη σχετική συμφωνία υπέγραψαν οι Δρ. Μάριος Δημητριάδης, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Έρευνας και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΛ Άγγελο Χατζηχαραλάμπους.

 

Το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου Λάρνακας σήμερα στις 6.45 το απόγευμα παρασκευάζει ζωντανά «εδέσματα τα οποία καταναλώνουμε την Καθαρά Δευτέρα» μέσω της σελίδας του Facebook του Σχολείου.

Ο Σεφ του Ανοικτού Σχολείου Βαγγέλης Καλούδης, σε συνεργασία με τον Σεφ Πανίκκο Παναγιώτου θα μας δείξουν πως να παρασκευάσουμε λαγάνα, κυπριακή πατατοσαλάτα, παντζαροσαλάτα, ταραμοσαλάτα, χούμους και ταχινοσαλάτα, τα οποία καταναλώνονται την Καθαρά Δευτέρα.

 

Send this to a friend