Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Μέχρι πότε θα συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες
Μέχρι πότε θα συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες

Μέχρι πότε θα συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες

Ασταθής αέρια μάζα θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι αύριο το πρωί.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους -2 στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο αναμένονται αρχικά μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, που είναι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, που είναι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, που είναι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend