Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λάρνακα: Το αντλιοστάσιο του μεγαλύτερου αντιπλημμυρικού έργου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΣΑΛ
Λάρνακα: Το αντλιοστάσιο του μεγαλύτερου αντιπλημμυρικού έργου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΣΑΛ

Λάρνακα: Το αντλιοστάσιο του μεγαλύτερου αντιπλημμυρικού έργου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΣΑΛ

Το αντλιοστάσιο S9 του μεγαλύτερου αντιπλημμυρικού έργου της Λάρνακας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ), Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ΣΑΛ αναφέρεται ότι «ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ανδρέας Βύρας συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του ΣΑΛ Αγγελο Χατζηχαραλάμπους, επισκέφθηκαν το πρωί το υπό κατασκευή αντλιοστάσιο υπό την επωνυμία S9, που είναι το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο της Λάρνακας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν με εκπροσώπους του Εργολάβου για την πρόοδο του έργου».

Προστίθεται ότι το αντλιοστάσιο, οι αγωγοί και η κατασκευή μέρους του δικτύου ολοκληρώθηκαν αρχές Φεβρουαρίου 2021 και αναμένεται η παραλαβή τους. Το εναπομείναν δίκτυο, περίπου 30 μέτρα υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο 2021.

Σημειώνεται ότι η «η αξία του Έργου ανέρχεται στα €6.930.000,00 και περιλαμβάνει κατασκευαστικές εργασίες αγωγών όμβριων υδάτων στις οδούς Πετράκη Κυπριανού, Ευβοίας, Προδρόμου, Πατρών, Πριάμου, Ελευσίνος, Αναγεννήσεως, Πλαταιών, Πατρικίου Λουμούμπα, Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου ΙΙ, Λεοντίου Μαχαιρά, Αγίου Δημητρίου και Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου».

Send this to a friend