Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Κερδίζει και βλέπει Σίτι
Κερδίζει και βλέπει Σίτι

Κερδίζει και βλέπει Σίτι

Στο «SelhurstPark» η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα για την 29η αγωνιστική στη Πρέμιερ Λιγκ.

1124: Crystal Palace FC – Manchester United FC 22:15 («Selhurst Park»)

Κρίσταλ Πάλας: Από λευκή ισοπαλία προέρχεται η Κρίσταλ Πάλας στον Κυριακάτικο (28/2) αγώνα που έγινε στο «SelhurstPark» κόντρα στη Φούλαμ. Σ’ εκείνο τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν η ομάδα που είχε εξ ολοκλήρου την κυριαρχία αλλά και τις ευκαιρίες, όμως οι «αετοί», κρατώντας απαραβίαστη την εστία τους κατάφεραν να πάρουν το βαθμό. Χάρη σ’ αυτό τον βαθμό λοιπόν η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη έμεινε αμετάβλητη, κρατώντας έτσι το +10 από την 18η Φούλαμ.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένουν εκτός οι Χένεσεϊ (τερματοφύλακας), Σακό (στόπερ), Κλάιν (μπακ), Τόμκινς (στόπερ), Φέργκιουσον (αμυντικός), ΜακΆρθουρ (χαφ), Ζαχά (επιθετικός) και Μίτσελ (μπακ). Αντίθετα, επιστρέφουν οι Σλουπ (μπακ-χαφ) και Γουίκαμ (επιθετικός).
Πιθανή ενδεκάδα:Γκουαίτα, Γουόρντ, Κέιχιλ, Κουγιατέ, Φαν Αανχολτ, Εζέ, Ρίντεβαλντ, Μιλιβόγεβιτς, Αγιού, Τάουνσεντ, Ματετά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε και ο αγώνας της Γιουνάιτεντ με τη Τσέλσι, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή (28/2) στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ένας αγώνας με λιγοστές ευκαιρίες που σε κάποιες φάσεις χρειάστηκαν οι Μεντί και Ντε Χέα για να αποσωβήσουν τον κίνδυνο αλλά και κάποια μακρινά σουτ που δεν είχαν στόχο. Μ’ αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Λονδίνο, βρίσκοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, με μοναδική κερδισμένη τη Σίτι, η οποία μετά την ισοπαλία της συμπολίτιδας Γιουνάιτεντ άνοιξε την απόσταση στους 12 βαθμούς.

Αγωνιστικά νέα: Σε στάδιο αποθεραπείας οι Πογκμπά (χαφ) και Μάτα (χαφ), επιστρέφει ο Καβάνι (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα, ΓουάνΜπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τέγιες, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ.

Προϊστορία: Σε επτά αναμετρήσεις στο «SelhurstPark» η Γιουνάιτεντ παραμένει αήττητη μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία.

 

16.07.20 Premier League Κρίσταλ Πάλας ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ 0 : 2
27.02.19 Premier League Κρίσταλ Πάλας ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ 1 : 3
05.03.18 Premier League Κρίσταλ Πάλας ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ 2 : 3
14.12.16 Premier League Κρίσταλ Πάλας ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ 1 : 2
31.10.15 Premier League Κρίσταλ Πάλας ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ 0 : 0
09.05.15 Premier League Κρίσταλ Πάλας ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ 1 : 2
22.02.14 Premier League Κρίσταλ Πάλας ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ 0 : 2

*Με την παράδοση στα υπέρ της η Γιουνάιτεντ πηγαίνει στο «Σέλχουρστ Παρκ» με στόχο το τρίποντο για να πάει στο ντέρμπι του Μάντσεστερ που ακολουθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. (Νίκη Γιουνάιτεντ στο 1,49 στη ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

 

REFERAFRIEND: Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

 

Send this to a friend