Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το El Diablo (ΒΙΝΤΕΟ)
Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το El Diablo (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το El Diablo (ΒΙΝΤΕΟ)

Αχρείαστος είναι ο ντόρος που δημιουργήθηκε, γύρω από το τραγούδι, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, απαντά ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠτΔ Βίκτωρας Παπαδόπουλος, κληθείς να δώσει την τοποθέτηση της Κυβέρνησης, μετά το σάλο που προκλήθηκε.

“Το θέμα δεν είναι πολιτικό, το θέμα είναι καθαρά καλλιτεχνικό για έναν μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού. Η τέχνη πρέπει να είναι ελεύθερη, η τέχνη πρέπει να τέρπει τον κόσμο, να τον ευχαριστεί. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, είναι ένας μουσικός διαγωνισμός, να μην δίνουμε διαστάσεις που δεν χρειάζονται.”

Σημειώνεται ότι με ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος εκφράζει την έντονη διαφωνία και απογοήτευσή της για την επιλογή του τραγουδιού και “αποτάσσει” το El Diablo.

Υπενθυμίζεται ότι με το που κυκλοφόρησε το τραγούδι την περασμένη εβδομάδα υπήρξε σωρεία αντιδράσεων με πολίτες να διεξάγουν ψήφισμα και να ζητούν την ακύρωση του τραγουδιού, ενώ είχαμ και επιθέσεις κατά του κρατικού καναλιού με απειλές και άτομο να μεταβαίνει στο χώρο και να προκαλεί αναστάτωση.

Από την άλλη υπάρχουν πολίτες που είναι υπέρ της συμμετοχής και δηλώνουν ότι το τραγούδι μπορεί να φέρει ακόμα και τη νίκη στη χώρα μας. Το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι το El diablo έχει διχάσει τους Κύπριους.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend