Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η Ακαδημία Γλωσσών του University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)
Η Ακαδημία Γλωσσών του University of Central  Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Η Ακαδημία Γλωσσών του University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Η Ακαδημία Γλωσσών του University of Central Lancashire Cyprus είναι ένα ξεχωριστό κέντρο γλωσσών το οποίο αναγνωρίζοντας το πόσο σημαντική είναι η συνεχής ανάπτυξη δεξιοτήτων και στο πλαίσιο της διά βίου μάθησης, προσφέρει ολόχρονα ευκαιρίες εκμάθησης ξένων γλωσσών σε άτομα διαφόρων ηλικιών από διάφορους χώρους.

Προσφέρεται μια εντατική, αλλά και παράλληλα διασκεδαστική, επιταχυνόμενη εμπειρία μάθησης που θα σας επιτρέψει να σημειώσετε πρόοδο υπό την υποστήριξη και καθοδήγηση εξαιρετικών εκπαιδευτικών. Γίνεται χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων και ακολουθείται μία μαθητοκεντρική προσέγγιση διδασκαλίας για να καλυφθούν οι ανάγκες και οι προσδοκίες όλων των συμμετεχόντων.

Αρχικά, προσφέρεται μία πληθώρα προγραμμάτων Αγγλικής γλώσσας αναγνωρίζοντας ότι ως παγκόσμια γλώσσα δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στους ομιλητές της τόσο για σκοπούς επικοινωνίας στην καθημερινότητα, όσο και στον χώρο των επαγγελμάτων. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρονται εντατικά μαθήματα Γενικής και Ακαδημαϊκής Αγγλικής γλώσσας, Αγγλικά για Επαγγελματικούς Σκοπούς και Αγγλικά για Ειδικούς σκοπούς προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησης ή του κλάδου σας. Επίσης, προσφέρονται καλοκαιρινές κατασκηνώσεις για μαθητές και προ-πανεπιστημιακές κατασκηνώσεις που συμπεριλαμβάνουν μαθήματα Αγγλικής γλώσσας.

Επιπρόσθετα, η Ακαδημία Γλωσσών του University of Central Lancashire Cyprus θέλοντας να αναγνωρίσει και να προωθήσει την πολυπολιτισμικότητα που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη κοινωνία, παρέχει τη δυνατότητα εκμάθησης άλλων ξένων γλωσσών (ξεκινώντας από επίπεδο αρχάριων). Τα προγράμματα αυτά, εκτός από τις γλωσσικές ικανότητες των συμμετεχόντων, στοχεύουν επίσης στο να ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή τους, έτσι ώστε να χρησιμοποιούν τη γλώσσα επιλογής τους στην καθημερινή τους ζωή αλλά και στον χώρο εργασίας τους.

Η Ακαδημία Γλωσσών του University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus) βελτιώνεται συνεχώς, παρέχοντας τις νεότερες τάσεις στη μάθηση και αγκαλιάζοντας τις πρόσφατες προκλήσεις που έφερε στην καθημερινότητά μας ο COVID-19. Ακολουθώντας τους κανονισμούς Υγείας και Ασφάλειας, συνεχίζουμε να προσφέρουμε όλα τα προγράμματά μας κανονικά, προσφέροντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της επιλογής τους διαδικτυακά διατηρώντας την υψηλή ποιότητα διδασκαλίας και επιτυγχνάνοντας τους μαθησιακούς στόχους.

Απολαύστε το πρόγραμμα της επιλογής σας και μάθετε από τους καλύτερους στην Ακαδημία Γλωσσών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ακαδημία Γλωσσών μέσω email στη διεύθυνση [email protected] ή καλέστε στο +357 24694099/83. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ακαδημίας Γλωσσών, πατώντας εδώ.

 

Send this to a friend