Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Επιλύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα στο σύστημα Πύλης Εμβολιασμών
Επιλύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα στο σύστημα Πύλης Εμβολιασμών

Επιλύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα στο σύστημα Πύλης Εμβολιασμών

Επιλύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν σήμερα στην Πύλη Εμβολιασμών.

Σε ανακοίνωσή του το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ενημερώσει τους πολίτες πως όλα τα τεχνικά ζητήματα που παρουσιάστηκαν στην Πύλη Εμβολιασμών Covid19 έχουν λυθεί και η ομαλή λειτουργία της Πύλης έχει αποκατασταθεί.

Το Υφυπουργείο εκφράζει τις ειλικρινείς του απολογίες στους πολίτες για την αναστάτωση και ταλαιπωρία που έχουν υποστεί.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς το πρωί πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για τη καθυστέρηση που παρατηρείται στην πλατφόρμα και ενημερώθηκαν για τεχνικό πρόβλημα λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος.

Σήμερα διατίθενται μέσω της Πύλης Εμβολιασμού, 17,496 ραντεβού για όλα τα Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες.

Οι εμβολιασμοί διενεργούνται με τρία εμβόλια που έχουν αδειοδοτηθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, της Pfizer/BioNTech, της Moderna και της AstraZeneca. Τις επόμενες μέρες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα αξιολογήσει την αίτηση που υπέβαλε η Johnson&Johnson για αδειοδότηση του εμβολίου της, το οποίο είναι μονής δόσης.

Send this to a friend