Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Άφησε το όχημα ξεκλείδωτο και του άρπαξαν τσαντάκι με μεγάλο χρηματικό ποσό
Λάρνακα: Άφησε το όχημα ξεκλείδωτο και του άρπαξαν τσαντάκι με μεγάλο χρηματικό ποσό

Λάρνακα: Άφησε το όχημα ξεκλείδωτο και του άρπαξαν τσαντάκι με μεγάλο χρηματικό ποσό

Καταγγέλθηκε αργά χθες το απόγευμα στην Αστυνομία από 72χρονο ότι, κλάπηκε από το αυτοκίνητο του, το προσωπικό του τσαντάκι το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ήταν σε θέση να καθορίσει συγκεκριμένη τοποθεσία ή και ώρα που κλάπηκε το τσαντάκι αφού, το είχε αφήσει ανεπιτήρητο στο όχημα του, το οποίο ήταν ξεκλείδωτο και το είχε σταθμεύσει σε διάφορες περιοχές της Λάρνακας.

Η Αστυνομία επαναλαμβάνει για ακόμη μια φορά τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουμε για προστασία της περιουσίας μας που ίσως χρειαστεί να αφήσουμε στο όχημα μας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της.

Όπως σημειώνει, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη να αφήσουμε αντικείμενα στο όχημα, αυτά να τοποθετούνται κάτω από τα καθίσματα ή στο χώρο αποσκευών.

«Ουδέποτε να αφήνονται τσάντες, χαρτοφύλακες, κινητά τηλέφωνα, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα σε εμφανή σημεία μέσα στο αυτοκίνητο, έστω και αν αυτό είναι κλειδωμένο. Να κλειδώνουμε πάντοτε τις πόρτες και να ανεβάζουμε τα παράθυρα, ακόμα και αν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο μπροστά από το σπίτι μας».

Γενικά το κοινό προτρέπεται να βρίσκεται σε επαγρύπνηση και να συνεργάζεται στενά με την Αστυνομία. Σε περίπτωση που αντιληφθεί οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση να ενημερώνει τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή να επικοινωνεί με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Send this to a friend