EMPTYBET

EMPTYBET

Δημιούργησε –Στοιχημάτισε –Κέρδισε!

 

Το EmptyBet είναι μια μοναδική προσφορά της Meridian, όπου o παίκτης μπορεί να ζητήσει απόδοση για ένα είδος στοιχήματος που δεν προσφέρεται για το συγκεκριμένο γεγονός/αγώνα που αυτός επιθυμεί.

Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη τόσο στα καταστήματα όσο και στο διαδικτυακό στοίχημα.

Το αίτημα του παίκτη θα εξεταστεί, και, βάση αυτού, θα προταθούν αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.

Αν το προτεινόμενο στοίχημα αναφέρεται σε ένα γεγονός το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα προσφοράς, και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, και το παιχνίδι αυτό ορίζεται από τους κανόνες της Meridian, τότε αυτό το στοίχημα περιλαμβάνεται στο πρότυπο αγώνων.

Αν το προτεινόμενο παιχνίδι αναφέρεται σε ένα γεγονός που έχει ήδη ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη, τότε αυτό το στοίχημα περιλαμβάνεται στους κανονισμούς των εν εξελίξει παιχνιδιών.

Φυσικά, τα αθλητικά στοιχήματα δεν είναι τα μόνα γεγονότα στα οπου μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας στοίχημα! Πότε θα παντρευτεί ένας τραγουδιστής ή ηθοποιός; Ποιο θα ειναι το επόμενο διασημό ζευγάρι που θα αποκτήσει παιδί; Ενα τραγούδι που πιστεύετε θα παρει περισσότερα απο ενα εκατομμύριο views στο YouTube;

Απλά, εύκολα και γρήγορα, δημιουργείτε το στοίχημα που εσείς επιθυμείτε!

 

Meridianbet – Ο Δικός σου κόσμος στοιχήματος!

 

 

 

Send this to a friend