Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ετοιμάζονται για «δυναμική διαμαρτυρία» οι ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων
Ετοιμάζονται για «δυναμική διαμαρτυρία» οι ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων

Ετοιμάζονται για «δυναμική διαμαρτυρία» οι ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων

Αυτό που ανακοινώθηκε μόνο εμπαιγμός μπορεί να χαρακτηριστεί, υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους οι ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων αναφορικά με τους όρους επαναλειτουργίας που τέθηκαν από την κυβέρνηση.

Ως “μονόδρομο” χαρακτηρίζουν την δυναμική διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό οι ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων. Σε ανακοίνωσή τους σχετικά με τους όρους επαναλειτουργίας των Φροντιστηρίων, αναφέρουν πως ” αυτό που ανακοινώθηκε, μόνο εμπαιγμός μπορεί να χαρακτηριστεί”.

Υπενθυμίζεται ότι τα Φροντιστήρια, όπως και τα ωδεία βάσει των νέων χαλαρώσεων που ανακοινώθηκαν και ισχύουν από σήμερα, θα μπορούν να επαναλειτουργήσουν με φυσική παρουσία μέχρι δυο άτομα, περιλαμβανομένου και του εκπαιδευτικού, δηλαδή θα μπορούν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο ένας μαθητής και ένας εκπαιδευτικός.

Αυτούσια η ανακοίνωση.:

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες ολικής απαγόρευσης φυσικής παρουσίας των μαθητών στα ιδιωτικά φροντιστήρια ήρθε η πολυαναμενόμενη και πολυδιαφημιζόμενη χαλάρωση μέτρων στη φροντιστηριακή εκπαίδευση. Δυστυχώς, αυτό που ανακοινώθηκε μόνο εμπαιγμός μπορεί να χαρακτηριστεί αφού φάνηκε ότι μιλούσαμε σε “ώτα μη ακουόντων”. Επομένως, η μόνη επιλογή που μας απομένει είναι η δυναμική εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το προεδρικό με τη στήριξη των μαθητών και των γονέων.

Send this to a friend