Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Καθοριστικό και για τις δύο

Καθοριστικό και για τις δύο

Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τη Μίλαν στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της SerieA‘.

1000: AS Roma – AC Milan 21:45 («Olimpico»)

Ρόμα: Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Μπενεβέντο, αφού δεν μπόρεσε να βρει τη λύση στην καλά οργανωμένη άμυνα της αντιπάλου. Με τον ένα βαθμό που πήρε διατηρήθηκε μέσα στις θέσεις που οδηγούν την επόμενη περίοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως είδε την Αταλάντα να την πλησιάζει στον πόντο. Θέλοντας λοιπόν να παραμείνει για ακόμη μία εβδομάδα εκεί θα πρέπει σήμερα να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάει αποφασισμένη για επιστροφή στα τρίποντα, κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται μέσα στους διεκδικητές του τίτλου. Την Πέμπτη (25/2) υποδέχθηκε την Μπράγκα και πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη (0-2, 3-1) σε βάρος των Πορτογάλων πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» του θεσμού.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι οι Κουμπούλα (στόπερ), Σμόλινγκ (στόπερ), Ιμπάνιεθ (στόπερ), Σαντόν (αριστερός μπακ), Ζανιόλο (επιτελικός χαφ) και Καλαφιόρι (αριστερός μπακ).

Πιθανή ενδεκάδα: Λόπεζ, Κάρσντροπ, Μαντσίνι, Κριστάντε, Πέρες, Βερετούτ, Βιγιάρ, Ντιαβαρά, Πέδρο, Ελ Σαραουί, Τζέκο.

Μίλαν: Κατώτερη των προσδοκιών η εικόνα που παρουσίασε η Μίλαν στο ντέρμπι με την Ίντερ, με αποτέλεσμα να δεχθεί τη βαριά ήττα με 3-0. Το κακό γι’ αυτήν ήταν είναι ότι είδε τους «νερατζούρι» να ξεφεύγουν με τέσσερις βαθμούς διαφορά, ενώ μέσα στο ντεφορμάρισμα της ακολουθεί ακόμη ένα ντέρμπι. Αυτή τη φορά θα πάει στο «Ολίμπικο» για να αντιμετωπίσει τη Ρόμα και εάν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο παιχνίδι του τίτλου θα πρέπει να τα δώσει όλα για τη νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση πολύ πιθανό να δει εκ νέου την Ίντερ να ανοίγει ακόμη περισσότερο την απόσταση. Την Πέμπτη (25/2) οι «ροσονέρι» αντιμετώπισαν στο «Σαν Σίρο» τον Ερυθρό Αστέρα για το Γιουρόπα Λιγκ, με το τελικό 1-1 να τους δίνει την πρόκριση στους «16», αφού είχε προηγηθεί το 2-2 στο Βελιγράδι.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένουν εκτός οι Μπενασέρ (χαφ), Μάντζουκιτς (επιθετικός) και Μαλντίνι (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα:Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Τόμορι, Ερνάντεζ, Τονάλι, Κεσί, Τσαλχάνογλου, Ρέμπιτς, Σάλεμακερς, Ιμπραϊμοβιτς.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες μετράει η Ρόμα, έναντι δύο της Μίλαν. Επίσηςάλλα πέντεμεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

 

27.10.19 Serie A’ Ρόμα Μίλαν 2 : 1
03.02.19 Serie A’ Ρόμα Μίλαν 1 : 1
25.02.18 Serie A’ Ρόμα Μίλαν 0 : 2
12.12.16 Serie A’ Ρόμα Μίλαν 1 : 0
09.01.16 Serie A’ Ρόμα Μίλαν 1 : 1
20.12.14 Serie A’ Ρόμα Μίλαν 0 : 0
25.04.14 Serie A’ Ρόμα Μίλαν 2 : 0
22.12.12 Serie A’ Ρόμα Μίλαν 4 : 2
29.10.11 Serie A’ Ρόμα Μίλαν 2 : 3
07.05.11 Serie A’ Ρόμα Μίλαν 0 : 0
06.03.10 Serie A’ Ρόμα Μίλαν 0 : 0

 

*Αν κρίνουμε από την παράδοση των μεταξύ τους, Ρόμα και Μίλαν για επτά συνεχόμενα παιχνίδια που έγιναν στη Ρώμη πέτυχαν κάτω από τρία γκολ. Επειδή το αποψινό παιχνίδι είναι καθοριστικό και για τις δύο, πολύ πιθανό η παράδοση αυτή να συνεχιστεί. (Under 3,5 γκολ στο 1,56 στην ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

 

ESPORTSMONEYBACKBONUS: Νέα διάσταση στο χώρο του Στοιχήματος!

 

Send this to a friend