Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η κόκκινη, το πρόβλημα και η απόσταση ασφαλείας!
Η κόκκινη, το πρόβλημα και η απόσταση ασφαλείας!

Η κόκκινη, το πρόβλημα και η απόσταση ασφαλείας!

Η Νέα Σαλαμίνα δέχτηκε την ήττα από την ΕΝΠ με 2-1 μέσα στο «Αμμόχωστος» σε ένα παιχνίδι που έλεγχε παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με δέκα παίκτες από το 8’.

Η ομάδα του Δαμιανού παρά το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος και μάλιστα να μπει μπροστά στο σκορ.

Αυτό όμως που έφταιξε πέραν της αποβολής φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Νέα Σαλαμίνα στο δεύτερο 45λεπτο δεν κατάφερε να κρατήσει όσο θα έπρεπε την μπάλα στην κατοχή της και άφησε τον αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι.

Η ΕΝΠ πριν σκοράρει προειδοποίησε αρκετές φορές, όμως οι δύο αλλαγές της ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά και σε κανένα σημείο οι παίκτες του Δαμιανού δεν κατάφεραν να περιορίσουν τον Γκαντό, ο οποίος έφερε και την ισοφάριση.

Από εκεί και πέρα η ΕΝΠ είχε την υπεροχή με τη Νέα Σαλαμίνα να μην μπορεί να αντιδράσει και αυτό ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα.

Η ομάδα του Δαμιανού μετά την ισοφάριση δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης και έτσι ήρθε και το δεύτερο γκολ.

Αδιαμφησβήτητα αν δεν ερχόταν η κόκκινη κάρτα τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, όμως και με ότι έγινε στο παιχνίδι, οι παίκτες του Δαμιανού κατάθεσαν ψυχή μέσα στο γήπεδο, όμως στο τέλος ηττήθηκαν.

Πλέον το παιχνίδι με την ΕΝΠ ανήκει στο παρελθόν και η Νέα Σαλαμίνα βλέπει πρώτα τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ την Τετάρτη και μετά τον σημαντικό αγώνα με τον Ερμή.

Τα πράγματα πλέον έχουν δυσκολέψει καθώς η απόσταση ασφαλείας της Νέας Σαλαμίνας έχει μειωθεί και σίγουρα το μυαλό είναι περισσότερο στο πρωτάθλημα παρά οπουδήποτε αλλού.

Θεόδωρος Τσιολάκης – Larnakaonline

Send this to a friend