Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Ερντογάν: Νέα προβλήματα υγείας-Υποβασταζόμενος κατέβηκε σκάλα (BINTEO)
Ερντογάν: Νέα προβλήματα υγείας-Υποβασταζόμενος κατέβηκε σκάλα (BINTEO)

Ερντογάν: Νέα προβλήματα υγείας-Υποβασταζόμενος κατέβηκε σκάλα (BINTEO)

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Τουρκία ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει τον πρόεδρο της χώρας, Ταγίπ Ερντογάν, να περπατάει με δυσκολία και να αναγκάζεται να κατέβει σκάλες υποβασταζόμενος.

Το βίντεο προέρχεται αμέσως μετά την ομιλία του σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη όπου αποχωρώντας από την σκηνή δείχνει να κινεί τα πόδια του με δυσκολία και να κατεβαίνει τις σκάλες μόνο αφότου ο ίδιος στηρίζεται σε έναν από τους συνεργάτες του που είναι δίπλα του.

Αναφορές στα τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν πως ο Τούρκος πρόεδρος δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του, αφού η υγεία του αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που αποτυπώνεται και στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Προ ημερών πάντως, ο Αμερικανός αναλυτής Μάικλ Ρούμπιν ανέφετε ότι ο Ερντογάν έχει πολλά και διαφορετικά θέματα με την υγεία του, ενώ το ζήτημα αυτό είναι ταμπού στην Τουρκία και κατ επέκταση δεν συζητείται.

Ο γνωστός αναλυτής του American Enterprise Institute (AEI) και ειδικός σε θέματα Τουρκίας μάλιστα δημοσίευσε έναν σύνδεσμο στο προφίλ του στο Twitter με τίτλο «πού θα θαφτεί ο Ερντογάν» στο οποίο υπενθυμίζεται πως κατά καιρούς ο Τούρκος πρόεδρος έχει εμφανιστεί καταβεβλημένος, ενώ το 2006, λιποθύμησε μέσα στο θωρακισμένο του αυτοκίνητο προκαλώντας πανικό ανάμεσα στους σωματοφύλακες του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Send this to a friend