Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Έρχονται 5 νέα εστιατόρια McDonald’s – Tα δύο στη Λάρνακα – Που θα βρίσκονται
Έρχονται 5 νέα εστιατόρια McDonald’s – Tα δύο στη Λάρνακα – Που θα βρίσκονται

Έρχονται 5 νέα εστιατόρια McDonald’s – Tα δύο στη Λάρνακα – Που θα βρίσκονται

Το πλάνο επέκτασης της αλυσίδας εστιατορίων McDonald’s στην Κύπρο ανέλυσε στην Brief, ο Γενικός Διευθυντής της διαχειρίστριας εταιρείας Family Restaurants Andreou Co. Ltd, Ρένος Ανδρέου.

Ειδικότερα κι ερωτηθείς σχετικά,  ανέφερε ότι θα ανοίξουν δυο εστιατόρια στην Λάρνακα, ένα στην Λευκωσία και ένα στην Λεμεσό, ενώ το 2022 θα ανοίξει ακόμη στην Λευκωσία στην περιοχή της Λακατάμιας».

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου στην Λάρνακα τα McDonald’s θα έχουν παρουσία στο METROPOLIS MALL που, όπως είπε, δικαιολογημένα καθυστέρησε το άνοιγμα του μέχρι τον Μάιο-Ιούνιο.

Επίσης, είπε ότι πριν το τέλος του χρόνου ανοίγει ακόμη ένα Drive Thru στην Λάρνακα, δίπλα από το Jumbo, καλύπτοντας μια μεγάλη περιοχής βόρεια της Λάρνακας.

Αξίζει να αναφερθεί πως σήμερα τα McDonald’s διαθέτουν 18 εστιατόρια από τα οποία το ένα είναι εποχιακό (Πρωταράς) και στα 12 από αυτά προσφέρεται η υπηρεσία Delivery, καθώς και την υπηρεσία Drive-Thru.

Send this to a friend