Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Αναγκαίο ένα γερό ταρακούνημα στα αποδυτήρια
Αναγκαίο ένα γερό ταρακούνημα στα αποδυτήρια

Αναγκαίο ένα γερό ταρακούνημα στα αποδυτήρια

Γερό ταρακούνημα και φουρτούνες έφερε στην ΑΕΚ η ήττα από την ΑΕΛ με 3-0. Όχι τόσο για την έκταση του σκορ, αλλά για τον τρόπο που ήρθε και την εικόνα της ομάδας. Από το 18΄ που αποβλήθηκε ο Τρουγιόλς και έπειτα η ΑΕΚ «έσβησε» στον αγωνιστικό χώρο.  

Αν και μέχρι εκείνο το σημείο πατούσε πολύ καλά στο ματς, εντούτοις η κίνηση του Τρουγιόλς αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την φετινή εικόνα της ομάδας. Νεύρα, απειθαρχία έλλειψη καθαρού μυαλού και εκνευρισμός σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορούν οι παίκτες να συγκρατήσουν τα νεύρα τους. Κάπως έτσι παρακολουθούν οι φίλοι της ΑΕΚ την ομάδα τους τον τελευταίο καιρό και απογοητευμένοι βλέπουν ότι η εικόνα δεν μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο και τον Αυγουστή είναι το κεφάλαιο της απειθαρχίας, της μη τήρησης του πλάνου που δίνει στους παίκτες του και η έλλειψη πάθος και αποφασιστικότητας.

Ο Αυγουστή τόνισε ότι θα πρέπει να παρθούν σοβαρές αποφάσεις από τώρα για την ομάδα. Προανήγγειλε συνάντηση με τον πρόεδρο για ριζικές αλλαγές. Δεν ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του αν οι ριζικές αλλαγές που αναφέρεται αγγίζουν και τον ίδιο, αν και σύμφωνα με όσα είπε περισσότερο οι βολές πάνε προς κάποιους παίκτες.

Σίγουρα η ΑΕΚ χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα τη δεδομένη στιγμή. Ένα ταρακούνημα που θα στείλει μηνύματα σε όλους τους παίκτες για να συνέλθουν. Άλλο να παίζεις, να ιδρώνεις και να χάνεις με το κεφάλι ψηλά και άλλο να παραδίνεσαι στις ορέξεις του αντιπάλου. Και η ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων δεν είναι ομάδα που παραδίνεται. Είναι ομάδα που παλεύει και κερδίζει. Και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα με τη διοίκηση και τον Αυγουστή να τα λένε σύντομα για να χαράξουν την γραμμή που θα ακολουθήσουν.

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend