Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Υποψηφία βουλευτής η κόρη του Δρ. Σεργίου!
Υποψηφία βουλευτής η κόρη του Δρ. Σεργίου!

Υποψηφία βουλευτής η κόρη του Δρ. Σεργίου!

Υποψήφια βουλευτής στην επαρχία Αμμοχώστου με το Κίνημα Αλληλεγγύης στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές είναι η κόρη του αείμνηστου Δρ. Σέργη Σεργίου, Θεοδώρα Σεργίου. 

Διαβάστε τις λεπτομέρειες για την υποψηφιότητα της Θεοδώρας Σεργίου.

Η Θεοδώρα Σεργίου γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 20 Ιουλίου του 1991 και μεγάλωσε στη Λάρνακα.

Γονείς της ο Δρ. Σέργιος Σεργίου με καταγωγή από τον Άγιο Θεόδωρο Καρπασίας και την Αμμόχωστο και η Κλέλια Αβρααμίδου -Σεργίου με καταγωγή από τη Λευκωσία.

Σπούδασε στη Σχολή Φυσιοθεραπείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, αποφοίτησε το 2013 και από τότε εργάζεται ως φυσιοθεραπεύτρια. Ούσα αθλήτρια στο παρελθόν εξειδικεύεται κυρίως στις αθλητικές και ορθοπεδικές κακώσεις.

Έλαβε μέρος σε επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια της ειδικότητάς της με σκοπό την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των γνώσεων της.

Διετέλεσε φυσικοθεραπεύτρια της Γυναικείας Πετοσφαιρικής Ομάδας της Α.Ε.Κ Λάρνακας. Επίσης διετέλεσε φυσιοθεραπεύτρια σε παγκόσμια τουρνουά Beach volley.

Υπήρξε για πολλά χρόνια αθλήτρια του αθλήματος κανό – καγιάκ στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας και έλαβε μέρος σε διοργανώσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό με αρκετές διακρίσεις. Όταν το επιτρέπει το πρόγραμμά της ασχολείται με το άθλημα που τόσο αγαπά.

Είναι ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος και ασχολείται ,εκτός από τη Φυσιοθεραπεία , με το τραγούδι, παίζει πιάνο και κιθάρα και είναι μέλος του Παγκύπριου Οργανισμού Όπερας λαμβάνοντας μέρος σε αρκετές παραστάσεις και εκδηλώσεις.

Είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή –πρώην στην Ανόρθωση και τώρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου – Irakli Maisuradze και έχουν μαζί ένα παιδί, τον Νικόλα.

Αγαπημένο της απόφθεγμα: «Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, να ρωτάς τι μπορείς να κάνεις εσύ για την πατρίδα σου» του John Kennedy.

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend