Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Οι κατηγορίες γυναίκας για βιασμό από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και η απάντησή του
Οι κατηγορίες γυναίκας για βιασμό από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και η απάντησή του

Οι κατηγορίες γυναίκας για βιασμό από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και η απάντησή του

Χθες το βράδυ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk» και παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη!

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την καριέρα, την τηλεοπτική επιστροφή, την οικονομική του καταστροφή, την ζωή του, αλλά και για τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου. Ο ίδιος δεν δίστασε να πάρει θέσει στα όλα όσα αποκαλύπτονται με τις καταγγελίες παρενόχλησης για τον χώρο του θεάματος και να αποκαλύψει πως και ο ίδιος είχε δεχτεί κατηγορίες για βιασμό, από γυναίκα.

Όπως δήλωσε, αυτό δεν είχε να κάνει καμία σχέση με την πραγματικότητα και πως ο ισχυρισμός ήταν ψευδής σε αυτή την περίπτωση.

“Moυ έχει συμβεί… Ήμουν παντρεμένος και μου χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει μέσα μια κυρία με τον άντρα της και λέει στη γυναίκα μου “ο άντρας σας με βίασε”. Την κοιτάζω και λέω κοίτα τι χάνω ο κερατάς. Παράνοια. Την έβαλε στη θέση της. Εκεί ήταν ιστορία μιας παρανοϊκής. Είναι κάποιες αφηγήσεις που με κάνουν να τις πιστέψω και αν είχα μια άλλη άποψη να πω κοίτα τελικά τι έγινε. Είναι όμως και κάποιες που δεν μου είναι αξιόπιστες. Έχω δει ότι χρησιμοποιούνται τα πόστα και η εξουσία. Θεωρώ υποτίμηση του έρωτα, να χρησιμοποιώ το ότι μπορώ να σε βοηθήσω. Μου έρχεται εμετός. Συμβαίνει, ισχύει”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

Πηγή: cy.hellomagazine.com

Send this to a friend