Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Αυτός είναι ο ηθοποιός που κατηγορεί το Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό (BINTEO)
Αυτός είναι ο ηθοποιός που κατηγορεί το Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό (BINTEO)

Αυτός είναι ο ηθοποιός που κατηγορεί το Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό (BINTEO)

Μολονότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, έστειλε εξώδικο στο δικηγόρο Γιώργο Γεραρή και ζήτησε να ανακαλέσει μέσα σε τρεις ημέρες, τα όσα είπε χθες για ξυλοδαρμό ηθοποιού, ο ίδιος ο ηθοποιός που κατηγορεί τον Φιλιππίδη σήμερα εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και επιμένει πως για πολλούς μήνες υπήρξε θύμα βίαιης μεταχείρισης από τον Φιλιππίδη.

Θυμίζουμε πως χθες Πέμπτη,ο δικηγόρος Γιώργος Γεραρής, συνήγορος των κ.κ. Δούκα, Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη μίλησε σε ενημερωτική εκπομπή του Mega και είπε « Η νέα καταγγελία που κάναμε στο ΣΕΗ είναι από έναν ηθοποιό που δεν θέλει να δώσει το όνομά του. Σήμερα είναι σε μια μέση ηλικία και δεν είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο όνομα. Έχει παίξει, όμως, όλη του τη ζωή στο θέατρο. Αφορά σε γεγονότα που συνέβαιναν από το 2013-2015 με τον θίασο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο και αφορά η καταγγελία».

Ο ηθοποιός τελικά είναι ο Γιώργος Ψάλτου, ο οποίος συνεγάστηκε με τον Φιλιππίδη στην παράσταση “Φον Δημητράκης” και σήμερα εμφανίστηκε ο ίδιος στην τηλεόραση και είπε πως αυτό που τον κινητοποίησε να μιλήσει, είναι η πρώτη καταγγελία της Ζέτας Δούκα, όπου βλέποντας και ακούγοντάς την αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Ο Γιώργος Ψάλτου αποκάλυψε πως η πρόθεσή του ήταν να κινηθεί απολύτως θεσμικά. Θεωρεί, δε ότι το εξώδικο που έστειλε ο κ. Φιλιππίδης, στο Mega και στον δικηγόρο του, Γιώργο Γεράρη, απευθύνεται αποκλειστικά στο πρόσωπό του.

«Δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής και ψέματος σε αυτά που ακούσατε. Το 2013 συνεργάστηκα με τον κ. Φιλιππίδη για τρεις μήνες. Το ποσό που έλαβα ήταν γύρω στα 300 ευρώ. Από την πρώτη στιγμή ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είπε “θα είσαι μαζί μου”. Ήταν να κάνει το καλοκαίρι μια παράσταση στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος που δεν έγινε και ομολογουμένως του στοίχισε αυτό. Μετά με την ίδια ζέση μου είπε ότι θα συνεργαστούμε τον χειμώνα», είπε αρχικά ο ηθοποιός και αποκάλυψε πως μια μέρα πριν από την πρεμιέρα της παράστασης του ανακοινώθηκε πως πάνω στη σκηνή θα υπάρχει και ξύλο.

«Μέχρι την παραμονή της πρεμιέρας υπήρχε ένας εκφοβισμός στον τρόπο που γινόταν η σκηνή, και μου ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει και ξύλο. Ακούς θεατρικό ξύλο και λες “τι μπορεί να είναι;”. Το μαρτύριό μου πραγματικά αρχίζει από την επόμενη μέρα. Για τον πρώτο μήνα υπήρχε ένα τηλέφωνο στο γραφείο με το οποίο με βαρούσε στον ώμο και είχα γίνει μπλαβί. Για τον κύριο Φιλιππίδη αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τι είναι ψεύτικο και τι αληθινό. Κάποιοι γελούσαν, αλλά εγώ κακοποιούμουν εκείνη τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Στον ένα μήνα εγώ παραπονιόμουν, το συζητούσα και κάποιοι άνθρωποι το έβλεπαν και αυτό έφθασε στα αυτιά του. Σταμάτησε (σ.σ. να τον χτυπά με το τηλέφωνο). παράλληλα, όμως, είχε ξεκινήσει και το χαστούκι. Όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι είπα τι γίνεται εδώ. Αυτό συνεχίστηκε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την πρώτη χρονιά. Είχα αρχίσει να υποφέρω και να πονάω. Είχα πάει δυο φορές σε δημόσιο νοσοκομείο και μια φορά σε ιδιώτη και μου είπαν ότι υπάρχει θλάση και φλεγμονή και αυτό πρέπει να σταματήσει. Παίζαμε από Τρίτη και δυο παραστάσεις το Σάββατο και καθημερινά υπήρχε αυτό το χαστούκι και το ξύλο».

«Δεν ήθελα να πάω σε αυτό που αγαπώ. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσω. Θα με ρωτήσετε ‘γιατί πήγαινα;”. Η ανάγκη είναι όμως ο εχθρός της ελευθερίας, όπως και η έλλειψη πίστης… », συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του κ. Ψάλτου, ο κ. Φιλιππίδης δεν διανοείτο να ακούσει τα παράπονα του ηθοποιού και συνέχισε να τον χτυπά την ώρα παράστασης και τον έβγαλε και τρελό. «Με χτυπούσε με μένος και κάποια στιγμή χρειάστηκε να βάλω επιθέματα. Έβαζα μέχρι και χαρτί κουζίνας μέσα από τα ρούχα μου», είπε.

Πηγή: mag.sigmalive.com

Send this to a friend