Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ #Bakedfetapasta: Η πανεύκολη συνταγή με ελληνικό χρώμα που έγινε viral στο διαδίκτυο
#Bakedfetapasta: Η πανεύκολη συνταγή με ελληνικό χρώμα που έγινε viral στο διαδίκτυο

#Bakedfetapasta: Η πανεύκολη συνταγή με ελληνικό χρώμα που έγινε viral στο διαδίκτυο

Αν είσαι λάτρης της μακαρονάδας και της φέτας σίγουρα θα ξετρελαθείς. Πάντως το #bakedfetapasta έχει γίνει viral στα social media και πρόκειτια για πολύ απλή συνταγή που θυμίζει κάτι από Ελλάδα, αφού βασικά υλικά της είναι φέτα και ντοματίνια.

Για την συγκεκριμένη συνταγή το μόνο που θα χρειαστείς είναι ελάχιστα ακόμα υλικά. Πάντως πρόκειτια για μία πολύ νόστιμη σάλτσα για τα ζυμαρικά και αυτά που θα χρειαστείς είναι ντοματίνια, μερικές σκελίδες σκόρδο, λίγο φρέσκο βασιλικό, ρίγανη κι ελαιόλαδο.

Η συνταγή – που έχει διάφορες παραλλαγές πλέον στο Διαδίκτυο – είδε το φως της δημοσιότητας όταν η φινλανδή blogger Τζένι Χέιρινεν δημοσίευσε ένα πιάτο με το όνομα «uunifetapasta» πριν από δύο χρόνια.

Η διάδοσή της παγκοσμίως έγινε από την αμερικανίδα Μακένζι Σμιθ και τον λογαριασμό grilledcheesesocial στα social media. Δεν ήταν, όμως, παρά μόνο η επιλογή της από τον λογαριασμό feelgoodfoodie, ο οποίος την μοιράστηκε με 900.000 οπαδούς που εκτόξευσε το βίντεο, το οποίο, πλέον, έχει προβληθεί 7,8 εκατομμύρια φορές και συνολικά, οι αναρτήσεις με hashtag #bakedfetapasta, έχουν παίξει περισσότερες από 48 εκατομμύρια φορές στο TikTok.

Send this to a friend