Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!
Ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Το πρωτάθλημα Cyta μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια και ξεκινούν τα πλέι οφ, όπου θα κριθούν τα πάντα. Κι αυτό που «καίει» περισσότερο είναι ο τίτλος! Ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan που προσφέρει, όπως πάντα, τις καλύτερες αποδόσεις και στα ειδικά στοιχήματα!

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, δεν προσφέρει απλά τα σημαντικότερα ματς στην Κύπρο και στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out, αλλά έχει τις καλύτερες αποδόσεις και στα ειδικά στοιχήματα, όπως αυτό που αφορά στον φετινό πρωταθλητή!

Ποιος θα είναι, λοιπόν, ο επόμενος πρωταθλητής; Λίγο πριν τη σέντρα των πλέι οφ, η Ομόνοια που τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος προβάλει ως το φαβορί με απόδοση 1.65, ενώ ακολουθεί από κοντά ο Απόλλωνας με απόδοση 3.75. Η απόδοση της ΑΕΛ είναι στο 5.00 και της Ανόρθωσης στο 7.50. Την εξάδα του πρώτου γκρουπ συμπληρώνουν η ΑΕΚ με απόδοση 1000.00 και ο Ολυμπιακός με απόδοση 3000.00.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις ανανεωμένες αποδόσεις για τον πρωταθλητή, αλλά και όλα τα ειδικά στοιχήματα για το πρωτάθλημα!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Send this to a friend