Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ο Σούτερντεν για τραυματισμούς, επίπεδο, Τέουνκενς και… ζήλια (δηλώσεις)
Ο Σούτερντεν για τραυματισμούς, επίπεδο, Τέουνκενς και… ζήλια (δηλώσεις)

Ο Σούτερντεν για τραυματισμούς, επίπεδο, Τέουνκενς και… ζήλια (δηλώσεις)

Ο Νιλς Σούτερντεν μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αναφέρθηκε στη ζωή του στην Κύπρο από τον περασμένο Ιανουάριο και στην πορεία της ΑΕΚ, τονίζοντας πως τον ενοχλεί που είναι εκτός και δεν μπορεί να παίξει λόγω των ενοχλήσεών του στον μηρό, αφού δεν μπορεί να δείξει τις ικανότητές του.

Επίσης, χαρακτήρισε το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος ως πιο χαμηλό από του βελγικού.

«Tα πράγματα δεν πάνε καλά αυτή τη στιγμή. Μετά τον κορωνοϊό δεν ήμουν καλά σωματικά. Τραυματίστηκα μετά στον μηρό, αλλά συνέχισα να παίζω. Πολύ καιρό προφανώς. Ο πόνος μεγάλωνε, και άρχιζα να πέφτω. Είναι πολύ απογοητευτικό και ενοχλητικό το ότι είμαι εκτός, αφού θέλω να δείξω τις ικανότητες μου στους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα επιστρέψω», είπε ανάμεσα σε άλλα.

«Το επίπεδο στην Κύπρο είναι πιο χαμηλό από το Βέλγιο αλλά έχουμε μια καλή ομάδα με πολλούς Ισπανούς. Αν και τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, οπότε η πίεση είναι μεγάλη. Επίσης, όσον αφορά στη διαμονή, πολλές βελγικές ομάδες θα ζήλευαν την ΑΕΚ. Για μένα ήρθε η ώρα για διαφορετικό αέρα, πιο ζεστό (σ.σ.γέλια)», πρόσθεσε.

«Η οικογένεια μου πηγαίνει και έρχεται Βέλγιο-Κύπρο, ενώ τα δεδομένα με τον κορωνοϊό εδώ δεν είναι κακά. Υπάρχει λοκντάουν, καθώς θέλουν να σώσουν την εποχή του τουρισμού. Με τον νέο προπονητή ο Τέουνκενς έχασε τη θέση του, είναι κρίμα γιατί στην ηλικία του πρέπει να παίζει. Ειδικά δεδομένης της τεράστιας προοπτικής του».

Send this to a friend