Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Ξέρουμε που θα βρεις φρέσκους χυμούς για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου
Ξέρουμε που θα βρεις φρέσκους χυμούς για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου

Ξέρουμε που θα βρεις φρέσκους χυμούς για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου

Αν μάθαμε ένα πράγμα φέτος είναι πως πρέπει να προσέχουμε πολύ την υγεία μας. Αυτό σημαίνει καθημερινή άσκηση αλλά και σωστή διατροφή που θα μπουστάρει το ανοσοποιητικό μας για να κρατήσουμε μακριά ανεπιθύμητες ασθένειες.

Μια καλή τροφή για το ανοσοποιητικό μας είναι τα εσπεριδοειδή και όλα όσα φτιάχνονται από αυτά. Το πιο γνωστό σε όλους είναι ο φρεσκοστημμένος χυμός.

Τι μας προσφέρουν τα φρούτα και οι χυμοί τους;

Tόνωση και ενέργεια: Λόγω των φυσικών σακχάρων που περιέχονται στα φρούτα, γνωστά και ως υδατάνθρακες, τα φρούτα και οι χυμοί τους τονώνουν και δίνουν ενέργεια στο σώμα μας.

Βιταμίνες και μέταλλα: Οι χυμοί αποτελούν ένα πολύ καλό μέσο για την ενυδάτωση του οργανισμού μιας και το νερό αποτελεί βασικό τους συστατικό. Κάθε ποτήρι χυμού αυξάνει την ημερήσια πρόσληψη υγρών.

Αντιοξειδωτική προστασία: Το καθημερινό άγχος, το κάπνισμα, η ατμοσφαιρική ρύπανση και η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία επιβαρύνουν την υγεία, συντελώντας στην εκδήλωση του λεγόμενου οξειδωτικού στρες, δηλαδή στην αυξημένη παραγωγή ελευθέρων ριζών. Οι χυμοί και τα φρούτα, ως φρούτα πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως η βιταμίνη Α, το β καροτένιο, η βιταμίνη Ε και οι πολυφαινόλες θωρακίζουν τον οργανισμό μας. Φρούτα με ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση είναι τα φρούτα που ανήκουν στην οικογένεια των μούρων (βατόμουρο, raspberry, blueberry, φράουλες κ.λ.π.), το ρόδι και τα εσπεριδοειδή.

Η ομάδα της Healthy 4 You ετοιμάζει φρεσκοστημμένους χυμούς έτοιμους για κατανάλωση.

Περισσότερες πληροφορίες στο 99 826127

Larnakaonline Έξοδος

 

Send this to a friend