Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Ο Λουης Πατσαλιδης μαζί με τους Τευκρο Νεοκλεους και Μαριλενα Χαραλαμπίδου σε ένα online streaming που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Λουης Πατσαλιδης μαζί με τους Τευκρο Νεοκλεους και Μαριλενα Χαραλαμπίδου σε ένα online streaming που δεν πρέπει να χάσεις

Ο Λουης Πατσαλιδης μαζί με τους Τευκρο Νεοκλεους και Μαριλενα Χαραλαμπίδου σε ένα online streaming που δεν πρέπει να χάσεις

Ο Λουης Πατσαλιδης μαζί με τους Τευκρο Νεοκλεους και Μαριλενα Χαραλαμπίδου, σας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι – αφιέρωμα στο σατιρικό τραγούδι!

Μία ξεχωριστή διαδικτυακή συναυλία με τη συμμετοχή του γνωστού stand up comedian του νησιού μας, Λούη Πατσαλίδη, αλλά και των τραγουδιστών Τευκρο Νεοκλεους και Μαριλενα Χαραλαμπίδου αρχίζει σήμερα, Δευτέρα (22/02) και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Αναγνωρισμένοι συνθέτες, στιχουργοί και ερμηνευτές όπως οι Γιάννης Μαρκόπουλος, Γιάννης Λογοθετης, Θέμης Ανδρεαδης, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Γιάννης Μηλιώκας, Τζίμης Πανουσης, Χάρρυ Κλυνν, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Ζαμπέτας, Λάκης Παπαδόπουλος κ.α έδωσαν τα σημαντικότερα δείγματα αυτού του είδους τραγουδιού και μουσικής, προσφέροντας στο κοινό μια τεράστια γκάμα θεμάτων, ρυθμού και μελωδίας!

Η αποστολή του σατιρικού τραγουδιού είναι να τα βάζει με τους πάντες και τα πάντα, χωρίς φόβο και όταν αυτό γίνεται γνωρίζει τεράστια επιτυχία και δημοτικότητα.

Μπορείς να δεις στη συναυλία αγοράζοντας εισιτήριο από το kopseto.com, ενώ μπορείς να παρακολουθήσεις τη συναυλία μέχρι και 4 ώρες μετά την αγορά εισιτηρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο kopseto.com.

 

Send this to a friend