Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021 ΔΗΣΥ: “Κλείνει” το ψηφοδέλτιο στη Λάρνακα
ΔΗΣΥ: “Κλείνει” το ψηφοδέλτιο στη Λάρνακα

ΔΗΣΥ: “Κλείνει” το ψηφοδέλτιο στη Λάρνακα

Μέρα εκλογών στον ΔΗΣΥ σήμερα καθώς θα πραγματοποιηθεί η Επαρχιακή Εκλογική Συνέλευση για την επιλογή των υποψηφίων Βουλευτών που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο της εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας.

Υπενθυμίζεται ότι θέση στο ψηφοδέλτιο έχουν εξασφαλίσει ήδη οι Δημητρίου Αννίτα, Κοσμά Άννα, Ποιητής Παντελής και Τταουξιής Ανδρέας λόγω των προνοιών που υπάρχουν στο Καταστατικό του Κόμματος σε σχέση με τη συμμετοχή της Ανώτατης ηγεσίας του Κόμματος αλλά και τις ποσοστώσεις για τις γυναίκες και τους νέους κάτω των 35 ετών με τις 2 κενές θέσεις στο ψηφοδέλτιο διεκδικούν οι:

1.Αλαμπρίτης Πρόδρομος

2.Γεωργίου Μάμας (Μάκης)

3.Φιλίππου Ιωάννης (Γιαννάκης)

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε 11 εκλογικά κέντρα στην επαρχία Λάρνακας, από τις 9π.μ. μέχρι τις 1μ.μ. και από τις 2μ.μ. μέχρι τις 6μ.μ.

Διευκρινίζεται ότι τα περίπου 5500 μέλη του κόμματος που έχουν δικαίωμα ψήφου έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο, στο οποίο θα αναγράφεται και το εκλογικό κέντρο στο οποίο θα ασκήσουν το δικαίωμα τους.

Μάλιστα τα μέλη καλούνται να προσέρχονται με προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις ενδεικνυόμενες αποστάσεις για πρόληψη της πανδημίας. Θα πρέπει να προσκομίζουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα ή το εκλογικό βιβλιάριο ή την άδεια οδηγού.

Υπενθυμίζεται ότι για να ασκήσει κάποιος το δικαίωμα ψήφου θα πρέπει, με βάση απόφαση του Πολιτικού Γραφείου, να έχει τακτοποιήσει τη συνδρομή του για το 2020 κάτι το οποίο θα μπορεί να διευθετήσει και επί τόπου.

Send this to a friend