Home ΛΑΡΝΑΚΑ Νεόφυτος Φακοντής: “Θέλουμε τα παιδιά μας να είναι ασφαλισμένα και ευτυχισμένα όταν παίζουν” (φώτο)
Νεόφυτος Φακοντής: “Θέλουμε τα παιδιά μας να είναι ασφαλισμένα και ευτυχισμένα όταν παίζουν” (φώτο)

Νεόφυτος Φακοντής: “Θέλουμε τα παιδιά μας να είναι ασφαλισμένα και ευτυχισμένα όταν παίζουν” (φώτο)

Ειρήνη Αντωνίου

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκλινης εδώ και αρκετό και καιρό έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για αναβάθμιση των παιδότοπων στους χώρους πρασίνου.

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκλινης κ. Νεόφυτος Φακοντής σε δηλώσεις του στο LarnakaOnline, ανέφερε ότι “στα πλαίσια της αναβάθμισης των παιδότοπων στους χώρους πρασίνου, προχωρήσαμε στην αναβάθμιση σε 10 από αυτούς , τοποθετώντας νέα παιχνίδια, παγκάκια, καλάθους σκουπιδιών και φωτισμού με αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα. Αναδείξαμε επίσης 2 παιδότοπους, στις οδούς ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΟΥΚΑ-ΑΠΟΣΤΟΥΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ, ΑΙΣΧΥΛΟΥ και στην οδό ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΗ, οι οποίοι ήσαν στην αφάνεια.

Η όλη προσπάθεια συνεχίζεται ούτως ώστε από τα 185 πάρκα χώροι πρασίνου, όπου τα 75 είναι παιχνιδότοποι να γίνει μια προσπάθεια τουλάχιστον στα πιο μεγάλα πάρκακαι να εκσυχρονιστούν ώστε, όλοι οι παιδότοποι να παρέχουν ασφάλεια, φωτισμό και επαρκή παιχνίδι, ώστε σε κάθε γειτονιά και περιοχή να μπορούν τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια και να ψυχαγωγούνται.  Εντός των ημερών θα τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά στα πάρκα στις οδούς ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΕΩΣ – ΟΝΕΙΡΩΝ – ΠΑΝΔΩΡΑΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΟΥΚΑ.

 

Συνεργεία του Κοινοτικού Συμβουλίου εργάζονται πυρετωδώς για τον καθαρισμό, το κλάδεμα και τον ευπρεπισμό όλων των πάρκων πρασίνου και των παιδότοπων, τα οποία ανέρχονται στα 185. “Θέλουμε τα παιδιά μας να είναι ασφαλισμένα και ευτυχισμένα όταν παίζουν, κατέληξε ο Νεόφυτος Φακοντής”.
Με την ευκαιρία αυτή σας υπενθυμίζουμε και πάλι ότι απαγορεύεται η είσοδος των σκύλων μέσα στα πάρκα και τους παιδότοπους.

Send this to a friend