Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Κύπριος ο νέος οικονομικός διευθυντής της Rolls-Royce
Κύπριος ο νέος οικονομικός διευθυντής της Rolls-Royce

Κύπριος ο νέος οικονομικός διευθυντής της Rolls-Royce

H Rolls-Royce Holdings διόρισε τον Κύπριο Πάνο Κακούλη στη θέση του οικονομικού διευθυντή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Η αναμενόμενη άφιξη του Κακούλη έρχεται σε μια εποχή προκλήσεων για την εταιρεία, η οποία έχει επηρεαστεί έντονα από την κρίση του αφού οι αεροπορικές εταιρείες έχουν σταματήσει τις πτήσεις τους.

Τον Ιανουάριο προειδοποίησε ότι η αρχή του έτους ήταν ακόμη πιο δύσκολη από ό,τι περίμενε. Η επιλογή του Κακούλη, ο οποίος διετέλεσε επικεφαλής των ελεγκτικών δραστηριοτήτων της Deloitte, έγινε με στόχο να βοηθήσει στη μείωση του κόστους και στην απλοποίηση των δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Κύπριος θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 3 Μαΐου. Ο νυν οικονομικός διευθυντής της Rolls, Στίβεν Ντάιντιθ, ο οποίος παραιτήθηκε πέρυσι όταν προσεγγίστηκε από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Ocado, θα αποχωρήσει από την Rolls-Royce στις 19 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Κακούλης ήταν εταίρος στη Deloitte στο Ηνωμένο Βασίλειο για περισσότερα από 20 χρόνια και διευθύνων σύμβουλος του τμήματος ελέγχου και διασφάλισης για όλο τον κόσμο στη λογιστική εταιρεία Big Four για τέσσερα χρόνια.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend