Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Συγκλονίζει μητέρα παιδιού που έπασχε από καρκίνο: «Αναθεωρείς τη ζωή σου»
Συγκλονίζει μητέρα παιδιού που έπασχε από καρκίνο: «Αναθεωρείς τη ζωή σου»

Συγκλονίζει μητέρα παιδιού που έπασχε από καρκίνο: «Αναθεωρείς τη ζωή σου»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, η μητέρα του μικρού Γιάννη εξομολογήθηκε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, τα όσα έζησε δίπλα στο παιδί της όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

Όλα ξεκίνησαν πριν δέκα χρόνια, όταν ο Γιάννης ήταν 4 ετών και διαγνώστηκε με λευχαιμία. Με το άκουσμα της διάγνωσης, η οικογένεια της κας Λουΐζας Κοσιάρη «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της».

«Από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε τη ζωή μας. Το άκουσμα της λέξης, ειδικά όταν δεν γνωρίζεις, παραπέμπει σε κάτι κακό. Ήταν κάτι δύσκολο, αλλά είχαμε δίπλα μας ανθρώπους που μας βοηθήσαν», εξομολογήθηκε η κα Κοσιάρη.

Ο Γιάννης γνώριζε από την αρχή τι του συμβαίνει. Ρωτούσε συχνά τους δικούς του, «τι είναι αυτό που έχω και δεν περνά».

«Ήταν κάτι που αντιλαμβανόταν και γνώριζε τη σοβαρότητα τη κατάστασης. Δεν τον αφήσαμε ποτέ να φοβηθεί, του δίναμε κουράγιο και μας έδινε και αυτός παρόλο που ήταν μικρός σε ηλικία», είπε η μητέρα του.

Σήμερα ο Γιάννης, είναι καλά στην υγεία του. «Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από την ημέρα που διαγνώστηκε και είναι πολύ καλά».

Μέσα από αυτή τη δοκιμασία, η κα Κοσιάρη νιώθει πιο δυνατή. «Μέσα από αυτή τη περιπέτεια, ανακαλύπτεις, ότι κρύβεις τεράστια δύναμη και θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να την χρησιμοποιήσεις. Αναθεωρείς τη ζωή σου. Ασχολείσαι με αυτά που πρέπει να ασχολείσαι», είπε.

 

Send this to a friend