Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σοκάρει καταγγελία κατά Κύπριου πολιτικού για σεξουαλική παρενόχληση
Σοκάρει καταγγελία κατά Κύπριου πολιτικού για σεξουαλική παρενόχληση

Σοκάρει καταγγελία κατά Κύπριου πολιτικού για σεξουαλική παρενόχληση

Θέμα χρόνου ήταν ως φαίνεται να ανοίξουν και στην Κύπρο οι ασκοί του Αιόλου για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Όπως γράφτηκε και τις προηγούμενες μέρες, ενώπιον των κυπριακών Αρχών βρίσκονται συνολικά εφτά καταγγελίες, όλες από τον χώρο του Αθλητισμού. Οι εν λόγω καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία της σκοπεύτριας Άντρης Ελευθερίου. Παρόλο που έγιναν αναφορές για κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις και στον χώρο του Πολιτισμού εντούτοις ενώπιον των Αρχών δεν έφθασε οποιαδήποτε καταγγελία.

Σοκ ωστόσο προκαλεί ότι στις Αρχές, υποβλήθηκε καταγγελία από 32χρονη (σήμερα) γυναίκα, για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό Κύπριο πολιτικό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν πρόκειται για συμβάν που σημειώθηκε τώρα, αλλά το 2014. Ο πολιτικός κάλεσε τη νεαρή στο διαμέρισμά του όπου και εκεί προέβη σε άσεμνες πράξεις.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που διετέλεσε και στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και στο κυπριακό κοινοβούλιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 32χρονη σήμερα γυναίκα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τα όσα έζησε λόγω κατάστασης τις τελευταίες βδομάδες γύρω απ’ το ζήτημα των παρενοχλήσεων.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend