Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Μια φορά και ένα κεραμικό
Μια φορά και ένα κεραμικό

Μια φορά και ένα κεραμικό

Ήταν πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα, ξεχώριζε από μακριά. Θεόρατο, λαμπερό, με ελάχιστες ενώσεις, με υπέροχο χρώμα. Έκανε τον χώρο της κουζίνας μου να μοιάζει βγαλμένος από παραμύθι! Έδινε την δική του μοναδική νότα στον χώρο και σίγουρα τίποτα δεν μπορούσε να συγκριθεί μαζί του.

Με επιβλητικότητα, πρόσταζε κάθε επισκέπτη που το αντίκρυζε για πρώτη φορά, πως η νέα τάση πραγμάτων είχε ανάγκη την ύπαρξη όλο και μεγαλύτερων διαστάσεων πλακάκια, προκειμένου να δημιουργούνται επιφάνειες ενοποιημένες με ελάχιστους αρμούς. Οι τεράστιες διαστάσεις, οι εκπληκτικές ιδιότητες και ο πανέμορφος σχεδιασμός των επιφανειών το καθιερώνουν, σαν την τέλεια επιλογή για πάγκους κουζίνας, νιπτήρες, τοίχους, μπάνια, νεροχύτες, τραπέζια καθώς και για πόρτες επίπλων, όπως επίσης και το τζάκι.

Τα XXL κεραμικά (SLABS) προσφέρονται σε όψεις φυσικών υλικών, πέτρα, μάρμαρο, ξύλο, μέταλλο, τσιμέντο κ.τ.λ. Οι αποχρώσεις τους, κάνουν κάθε κεραμικό διαφορετικό από το άλλο. Τα φινιρίσματα και οι επιφανειακές επεξεργασίες, αντιπροσωπεύουν τη μοναδικότητα για την βελτίωση των λεπτομερειών, έτσι είναι πάντα πρωτότυπες και χαρακτηριστικές.

Έχουν υψηλή φυσική αντοχή για να αντέχουν στο γδάρσιμο, τη φθορά, ακόμη και στις γρήγορες αλλαγές στην θερμοκρασία. Το υπεριώδες φως δεν θα εξασθενήσει την επιφάνεια τους και οι χημικές ουσίες δεν θα προκαλέσουν την ακεραιότητα τους.

Επίσης, λόγω του ότι τα μεγαλύτερα κεραμικά χρειάζονται ελάχιστες γραμμές ενώσεων, τα κάνει οπτικά περισσότερο ελκυστικά, δίνοντας στον χώρο μας μια ανοιχτή, εκτεταμένη εμφάνιση, σε αντίθεση με τα μικρότερα κεραμικά, με πολλές γραμμές ενώσεων τα οποία μπορεί να κάνουν τον χώρο να φαίνεται απασχολημένος.

Επιστρέφουμε όμως στο δικό μου παραμύθι, εκεί όπου μια φορά και έναν καιρό, αποφάσισα να τοποθετήσω ένα XXL κεραμικό στον πάγκο επιφάνειας της κουζίνας μου. Ήταν η σοφότερη επιλογή που έκανα ποτέ. Διάλεξα με απίστευτη έμπνευση το κεραμικό σε όψη μαρμάρου το οποίο είχε απόχρωση μαύρου με τεράστια νερά από άσπρες και καφέ γραμμές. Βλέποντας πόσο όμορφο ήταν, αποφάσισα να το συνδυάσω και με ένα άλλο XXL κεραμικό σε όψη από μέταλλο, σε απόχρωση του καφέ αυτή τη φορά. Ο εκπληκτικός αυτός συνδυασμός των δυο, τα οποία έδεναν απίστευτα με το πάτωμα και τα χρώματα του ξύλου της κουζίνας, μου θύμισε το αγαπημένο μου παραμύθι το οποίο ήθελα να μου διαβάζουν κάθε βράδυ μέχρι να με πάρει ο ύπνος.

Είχα πλέον μια γουστόζική σοκολατένια κουζίνα, που εντυπωσίαζε τον κάθε έναν που έμπαινε στον χώρο μου, θυμίζοντας του πως η συγκεκριμένη επιφάνεια κουζίνας, ήταν φτιαγμένη για να μπορείς να δημιουργείς τα πιο γευστικά φαγητά και το πιο νόστιμα γλυκά. Μια φορά και ένα κεραμικό λοιπόν, κατάφερε να μου φέρει τον Χάνσελ και την Γκρέτελ στην δική μου κουζίνα, χωρίς ποτέ κάποιος να χρειαστεί να μου διαβάσει ξανά αυτό το παραμύθι. Τώρα το ζούσα στα αλήθεια!

Έλενα Κυριάκου Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

Επισκεφθείτε μας:

Website

Facebook

Ιnstagram

Send this to a friend