Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Είμαι η Αναστασία και δέχθηκα αστυνομική βία». Υποβάλλεται σε επέμβαση στο μάτι η 25χρονη
«Είμαι η Αναστασία και δέχθηκα αστυνομική βία». Υποβάλλεται σε επέμβαση στο μάτι η 25χρονη

«Είμαι η Αναστασία και δέχθηκα αστυνομική βία». Υποβάλλεται σε επέμβαση στο μάτι η 25χρονη

Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση η 25χρονη που χθες τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στη πορεία διαμαρτυρίας κατά της διαφθοράς στη Λευκωσία και η φωτογραφία της οποίας κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Χαρακτηριστικά το μήνυμα της 25χρονης Αναστασίας Δημητριάδου στην ομάδα «Πρωτοβουλία για την Διάσωση των Φυσικών Ακτών» μετά τα επεισόδια και τον τραυματισμό της είναι: «Στις 13/2/2021, η ώρα 16:00, μαζευτήκαμε προβληματισμένοι καλλιτέχνες και σκεπτόμενοι άνθρωποι του πολιτισμού, για μια ειρηνική πορεία ενάντια της δικτατορίας. Η αστυνομία Κύπρου, επιτέθηκε με όπλα σε άμαχο πληθυσμό, γέρους και παιδιά.

Είμαι η Αναστασία Δημητριάδου και έχω δεχτεί αστυνομική επίθεση από water cannon γιατί χόρευα ειρηνικά στο πεζοδρόμιο. Έχω σοβαρά τραύματα στο μάτι και χρειάζομαι επέμβαση, όμως δεν μετανιώνω για τίποτα! Τα φιλιά μου και καλή δύναμη σε όλους».

Send this to a friend