Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Περήφανη για τα δικά της παιδιά η Ομόνοια Αραδίππου
Περήφανη για τα δικά της παιδιά η Ομόνοια Αραδίππου

Περήφανη για τα δικά της παιδιά η Ομόνοια Αραδίππου

Ανάρτηση για τα νεαρά ταλέντα των Ακαδημιών από την Ομόνοια Αραδίππου που εμπλουτίζουν την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά:

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και στο τεχνικό επιτελείο για την σημερινή νίκη αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά!

Ένας από τους βασικούς στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ήταν, είναι και θα είναι η ανάδειξη των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας της και η παροχή της προοπτικής να διεκδικήσουν την ένταξη τους από νεαρή ηλικία στην Α’ Ομαδα!

Είμαστε ευτυχείς που η σημερινή νίκη της Ομάδας μας συνοδεύτηκε με τη συμμετοχή στον αγώνα 6 ποδοσφαιριστών από σύνολο 10 ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας, οι οποίοι στελεχώνουν το ρόστερ της Α’ Ομαδας!

Ο προπονητής της ομάδας μας Άγγελος Ευθυμίου, πιστεύοντας στα νεαρά ταλέντα, έδωσε για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στον μόλις 15 χρόνων Αλεξάντερ Ιβάνοφ, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο 16χρονος Λούκας Αντωνίου. Στο παιχνίδι πέρασαν επίσης ως αλλαγή ο Στέλιος Κωνσταντίνου και ο Αντρέας Σιηκκης, ενώ στην αρχική εντεκάδα συμμετέχουν οι πλέον πολύπειροι Αντρέας Χριστοφή και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας Σέργης Αβραάμ. Ειδική αναφορά αξίζει στους τερματοφύλακες της ομάδας μας, τα αδέρφια Λούκα και Γαβριήλ Σακκά!!

 

Send this to a friend