Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Ο Κύπριος κροίσος που βάφτισε τις δύο κόρες του στη Λάρνακα
Ο Κύπριος κροίσος που βάφτισε τις δύο κόρες του στη Λάρνακα

Ο Κύπριος κροίσος που βάφτισε τις δύο κόρες του στη Λάρνακα

Ο λόγος για τον Κώστα Παναγιώτου, ο οποίος έχει καταγωγή από το νησί μας και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Λονδίνο.

Ο Κύπριος κροίσος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα, όπου πραγματοποιήθηκε εν μέσω lockdown η βάπτιση των δύο κοριτσιών του, στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Alpha είπε: “Ήρθαμε στην Κύπρο για να ζήσουμε μία πιο πνευματική ζωή και πάει πολύ καλά. Σήμερα είναι μία πολύ μοναδική μέρα για εμάς γιατί βαπτίσαμε τα κορίτσια μας και για να τις ενώσουμε με το Θεό, είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε κάνει στη ζωή μας”.

Κατόπιν, η σύζυγος του κ. Παναγιώτου, Τζωρτζίνα Παναγιώτου ανέφερε: “Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για μας, είναι θαυμάσιο. Το σχεδιάζαμε εδώ και καιρό αλλά λόγω του covid δεν μπορούσαμε να φέρουμε την οικογένεια εδώ.. Ερχόμασταν στην Κύπρο για αρκετά χρόνια και είναι ένας ωραίος οικογενειακός προορισμός, έτσι εμείς δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε άλλο καλύτερο μέρος για να ξεκινήσουμε την οικογενειακή μας ζωή παρά εδώ”.

Πηγή: ilovestyle.com

Send this to a friend