Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑ:Υπό κράτηση 2 άτομα για εντοπισμό οπλισμού και ναρκωτικών
ΛΑΡΝΑΚΑ:Υπό κράτηση 2 άτομα για εντοπισμό οπλισμού και ναρκωτικών

ΛΑΡΝΑΚΑ:Υπό κράτηση 2 άτομα για εντοπισμό οπλισμού και ναρκωτικών


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 4 ημερών σε 36χρονο και 8 ημερών σε 32χρονο, κατοίκων Λάρνακας για  διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού οπλισμού και ναρκωτικών στις επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οπλισμός και τα ναρκωτικά είχαν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, της Αστυνομίας, στις δύο επαρχίες, μεταξύ των ημερομηνιών 29 και 30 Ιανουαρίου 2021.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, της ΜΜΑΔ, της ΥΚΑΝ, του ΤΑΕ Λάρνακας, καθώς και μέλη του κλάδου αστυνομικών σκύλων και πυροτεχνουργοί.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα πυροβόλο όπλο, αριθμός φυσιγγίων, μισό κιλό εκρηκτικής ύλης, δύο ηλεκτρικοί πυροκροτητές, περίπου 2,5 κιλά κάνναβης και διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια και συσκευασία ναρκωτικών.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου και του 32χρονου και εκδόθηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα σύλληψης στη βάση των οποίων συνελήφθησαν χθες στη Λάρνακα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν σήμερα νώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του 36χρονου διάταγμα κράτησης 4 ημερών και εναντίον του 32χρονου διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.  

Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Λάρνακας και το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Send this to a friend