Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Εσύ έχεις δοκιμάσει την «κρέπα-μπουγάτσα» ;
Εσύ έχεις δοκιμάσει την «κρέπα-μπουγάτσα» ;

Εσύ έχεις δοκιμάσει την «κρέπα-μπουγάτσα» ;

Οι κρέπες, το εθνικό έδεσμα της Γαλλίας, είναι και για μας μία από αγαπημένη συνήθεια, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τους περισσότερους φανς έχουν οι γλυκές, ωστόσο ένα κοινό και μάλιστα μεγάλο έχουν οι αλμυρές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε γλυκιά ή αλμυρή μάς βάζει σε πειρασμό για απόλαυση δίχως ενοχές. Αν θέλεις πάλι κάτι πιο ζωηρό μπορείς να δοκιμάσεις μια παραλλαγής της κρέπα και αυτή είναι η αγαπημένη βάφλα. Με αφράτη ζύμη και τραγανή κρούστα, την οποία μπορείς να απολαύσεις σε πολλές εκδοχές. Πως θα σου φαινόταν όπως όταν η Γαλλία συναντά την Ελλάδα και δημιουργούν την απόλυτη έκρηξη γεύσεων;

Αυτό σίγουρα το κάνει η κρέπα μπουγάτσα η οποία είναι μια καινοτομία του Donuts Duck.

Στο Donuts Duck, ένα κατάστημα το οποίο βρίσκεται στα Λιβάδια της Λάρνακας, θα βρεις νόστιμες κρέπες, αφράτα, γεμιστά , πεντανόστιμα  xl donuts όλα σε πολύ ιδιαίτερες και ξεχωριστές γεύσεις.

Σε καθημερινή βάση στο Donuts Duck, ζυμώνουν ολόφρεσκα ντόνατς χωρίς συντηρητικά με αγνά υλικά. Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας για take away και delivery στο 96 76 77 98 ενώ θα το βρεις και στις εφαρμογές Foody και Wolt.
Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend