Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ «Μια κατσαρόλα για όλους» Στόχος μας: Να έχουν όλοι ένα πιάτο φαγητό (BINTEO)
«Μια κατσαρόλα για όλους» Στόχος μας: Να έχουν όλοι ένα πιάτο φαγητό (BINTEO)

«Μια κατσαρόλα για όλους» Στόχος μας: Να έχουν όλοι ένα πιάτο φαγητό (BINTEO)

Ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση, απότοκα όλα της βαθιάς οικονομικής κρίσης που μαστίζει το νησί μας τον τελευταίο καιρό. Όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας πλέον αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές τους ανάγκες, όπως είναι η τροφή.

Θα περίμενε κανείς πως στα πλαίσια της γενικότερης ανθρωπιστικής και οικονομικής κρίσης, το ενδιαφέρον θα ήταν μηδαμινό. Το αντίθετο όμως! Ειδικά στο θέμα της πείνας η ενεργοποίηση ομάδων και πολιτών είναι πραγματικά εντυπωσιακή! «Είναι χρέος μας να προσπαθήσουμε να εξομαλύνουμε την κατάσταση με όποιον τρόπο μπορούμε» αναφέρουν πολλοί συμπατριώτες μας στο ant1.com.cy.

Έτσι και η ομάδα «Κατσαρόλα για όλους / Food for all» ξεκίνησε μια όμορφη προσπάθεια με στόχο να προσφέρει ένα πιάτο φαΐ σε όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη.

Ο ιδρυτής της ομάδας και αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Τζωρτζής, αναφέρει στο ant1.com.cy:

«Θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, δεν θέλουμε να μένει κανένας νηστικός. Θέλουμε να έχει κάθε σπίτι φαγητό αλλά και ότι άλλο χρειάζεται ένα νοικοκυριό. Να έχουν μια σοκολάτα όλα τα παιδιά.

Θέλουμε μια όμορφη Κύπρο, μια φωτεινή Κύπρο. Μια Κύπρο που οι άνθρωποι της να μπορούν να χαμογελάνε. Στόχος μας: Να υπάρχει έστω και ένας εθελοντής σε κάθε περιοχή, σε κάθε χωριό της Κύπρου ώστε να μην υπάρχει κανείς που να υποφέρει. Μπορούμε να προσφέρουμε πέρα από φαγητό, είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης, βρεφικά γάλατα, πανιά κ.ά.

Δεν δεχόμαστε χρήματα και θέλω να είμαι ξεκάθαρος με αυτό το θέμα. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Μπείτε στην σελίδα μας στο facebook: «Κατσαρόλα για όλους / Food for all» και στείλτε μας μήνυμα.

Αν θέλετε να προσφέρετε στείλτε μας: «Προσφέρω» και τα στοιχεία σας, αν χρειάζεστε βοήθεια στείλτε μας: «Χρειάζομαι» και γράψτε μας ότι χρειάζεστε και τα στοιχεία σας. Οι εθελοντές μας θα αφήσουν έξω από την πόρτα σας αυτά που χρειάζεστε».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στην σελίδα του στο facebook ο ηθοποιός και ιδρυτής της ομάδας, Γιώργος Τζωρτζής:

ANT1.com.cy

Send this to a friend