Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Τα πιάτα του Σταυρή και τα signature cocktails του Old Market St. έρχονται στο σπίτι σου και τις Πέμπτες
Τα πιάτα του Σταυρή και τα signature cocktails του Old Market St. έρχονται στο σπίτι σου και τις Πέμπτες

Τα πιάτα του Σταυρή και τα signature cocktails του Old Market St. έρχονται στο σπίτι σου και τις Πέμπτες

Τώρα μπορείς να απολαύσεις τα συναρπαστικά πιάτα του Σταυρή και τα signature cocktails από το Old Market St. και τις Πέμπτες.

Σε συνεργασία με τον σεφ Σταυρή Γεωργίου, τον οποίο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, το Old Market St. , δίνει ξανά νόημα στα Σαββατοκύριακα μας και μέσα από το σπίτι μας αφού ετοίμασαν για εμάς ένα λαχταριστό μενού με τα αγαπημένα μας street food φαγητά αλλά σε μια πιο gourmet εκδοχή.

Ο αγαπημένος σεφ δημιούργησε ένα σπέσιαλ set menu, που αποτελείται από 4 πιάτα τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με νέα signature cocktails όπως ξέρουν καλά να δημιουργούν οι έμπειροι bartenders του Old Market St.

Στο μενού που ετοίμασε ο αγαπημένος σεφ θα βρείτε εκδοχές των αγαπημένων μας street food όπως beef burger, chicken burger, pork hot dog, σαλάτα αλλά και λαχταριστά επιδόρπια.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Old Market St. (@oldmarket.st)

Και το καλύτερο είναι πως όλα αυτά έρχονται στο σπίτι σου φτάνει να κάνεις την παραγγελία σου από τις 18:00 μέχρι τις 22:30 στο 94011011 ή και μέσω των εφαρμογών Bolt και Wolt.

Send this to a friend