Home ΕΞΟΔΟΣ Έχεις δοκιμάσει ποτέ μεξικάνικα bao buns; Αν όχι τότε ήρθε η ώρα να το κάνεις
Έχεις δοκιμάσει ποτέ μεξικάνικα bao buns; Αν όχι τότε ήρθε η ώρα να το κάνεις

Έχεις δοκιμάσει ποτέ μεξικάνικα bao buns; Αν όχι τότε ήρθε η ώρα να το κάνεις

Ασιατικής καταγωγής, τα Bao Buns είναι λευκά αφράτα ψωμάκια που ψήνονται στον ατμό. Να σε ενημερώσουμε ότι είναι ιδιαίτερα ζουμερά! Καθώς επιβάλλεται να τα φας με τα χέρια, πρέπει να ξέρεις ότι η εξωτερική τους πλευρά κολλάει ελαφρώς, ενώ η εσωτερική λιώνει στο στόμα, αναδύοντας όλα τα αρώματα και τις γεύσεις τους!

Παρά την ασιατική τους καταγωγή η έντονη ζήτηση του κόσμου για τα Bao Buns ενέπνευσε κι άλλες κουζίνες να τα υιοθετήσουν στο μενού τους.

Τι θα έλεγες λοιπόν για μεξικάνικα bao buns; Ακούγονται τόσο λαχταριστά, όσο είναι και θα τα βρεις στο νέο μεξικάνικο της πόλης lospanchos_mexicanstreetfood.

Το lospanchos_mexicanstreetfood το οποίο ειδικεύεται στην μεξικανική κουζίνα και σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στις μοναδικές συνταγές της κεντρικής Αμερικής.

Στον κατάλογο, εκτός από τα bao buns, θα βρείτε κλασσικές επιλογές μεταξύ άλλων tacos, burritos,fajitas, σαλάτες ενώ το special πιάτο για όσους λατρεύουν τη μεξικανική κουζίνα είναι το beef burrito. Την εμπειρία σου μπορείς να την ολοκληρώσεις με λαχταριστά churros.

Φωτογραφία: ac_foodandcommercial

Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου  μέσω των εφαρμογών Wolt και Foody.

Larnakaonline Έξοδος

 

 

 

Send this to a friend