Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Το καλοκαίρι έτοιμες οι επαύλεις στη μαρίνα Αγ. Νάπας
Το καλοκαίρι έτοιμες οι επαύλεις στη μαρίνα Αγ. Νάπας

Το καλοκαίρι έτοιμες οι επαύλεις στη μαρίνα Αγ. Νάπας

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους οι πρώτες επαύλεις που ανεγείρονται στη μαρίνα Αγίας Νάπας. Παράλληλα, από αυτό τον μήνα αναμένεται η ολοκλήρωση της έπαυλης 18 στο τεχνητό νησί και από τις αρχές Μαρτίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την επισκέπτονται για να αποκτήσουν πραγματική εικόνα κι εμπειρία από τον εμβληματικό οικισμό ολόκληρης της μαρίνας.

Ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας αναφέρει ότι οι 35 πολυτελείς επαύλεις που ανεγείρονται στο πλαίσιο του μεγαλεπήβολου έργου της μαρίνας Αγίας Νάπας αποτελούν το νέο σημείο αναφοράς όσον αφορά τις αναπτύξεις στην ευρύτερη επαρχία Αμμοχώστου.

Οι επαύλεις είναι χωροθετημένες στη δυτική πλευρά της μαρίνας, προσφέροντας μοντέρνα και κομψή αισθητική, πολυτέλεια, ιδιωτικότητα και ασφάλεια, ενώ παράλληλα έχουν άμεση πρόσβαση στα καταστήματα αγορών και στους χώρους εστίασης και διασκέδασης που θα λειτουργούν στην εμπορική ζώνη της μαρίνας. Συγκεκριμένα, είναι σ’ εξέλιξη οι κατασκευαστικές εργασίες για ανέγερση 11 παραθαλάσσιων επαύλεων με απευθείας πρόσβαση στην παραλία της περιοχής. Πρόκειται για κατοικίες πλήρως ανεξάρτητες, 3ων, 4ων και 5 υπνοδωματίων.

Ανεγείρονται, επίσης, 12 πολυτελείς επαύλεις, 3ων υπνοδωματίων, με ιδιωτική και ασφαλή πρόσβαση στη χερσόνησο της μαρίνας, με άμεση θέα στη μαρίνα και τη θάλασσα. Οι έξι απ’ αυτές έχουν ιδιωτικό χώρο πρόσδεσης σκαφών σε αποβάθρες. Οι 12 πολυτελείς επαύλεις που ανεγείρονται στο τεχνητό ιδιωτικό νησί, στη λιμενολεκάνη της μαρίνας, θα είναι 3ων, 4ων και 5 υπνοδωματίων. Θα διαθέτουν μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, τα οποία θα προσφέρουν φυσικό φως κι εκπληκτική θέα στη μαρίνα, συνδυάζοντας απόλυτα την άνετη διαβίωση στους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους.

«Η ανάπτυξη των επαύλεων προσφέρει ιδιωτικότητα, απόλυτη ηρεμία και γαλήνη, μοντέρνο σχεδιασμό, τελευταίας τεχνολογίας κι εξαιρετικής ποιότητας καθημερινές ανέσεις σε ένα μοναδικό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα, όπου η φυσική αίσθηση του θαλασσινού νερού συμβάλλει καθοριστικά στη σωματική και πνευματική υγεία και ισορροπία», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Send this to a friend