Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τρία νέα δρομολόγια της Wizz Air από Λάρνακα
Τρία νέα δρομολόγια της Wizz Air από Λάρνακα

Τρία νέα δρομολόγια της Wizz Air από Λάρνακα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Την δρομολόγηση τριών νέων πτήσεων ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Wizz Air από και προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η προσθήκη πτήσεων προς το Όσλο, το Τελ Αβίβ και το Χάρκοβο της Ουκρανίας καθώς και η επαναφορά του 3ου αεροσκάφους της στη βάση της, που είναι ο διεθνής αερολιμένας της Λάρνακας.

Επιπρόσθετα απ’ τους νέους προορισμούς, η Wizz Air θ’ αυξήσει και τη συχνότητα του δρομολογίου Λάρνακα-Βρότσλαβ. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα νέα, χαμηλά ναύλα για τις πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της, wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας, με τα ναύλα να ξεκινάνε από 19.99 ευρώ για  το πτητικό πρόγραμμα από τις 30 Μαρτίου 2021.

«Μετά από τις προκλήσεις του 2020, όπου οι ταξιδιωτικές ευκαιρίες ήταν περιορισμένες λόγω της πανδημίας, η ανακοίνωση των νέων δρομολογίων αποκτά διαφορετική βαρύτητα. Οι νέες πτήσεις αναμένεται ν’ ανοίξουν την πόρτα σε ξένους τουρίστες για να περάσουν τις διακοπές τους στην Κύπρο, συνεισφέροντας στην οικονομία κι ενισχύοντας τις προσπάθειες για τουριστική ανάκαμψη. Παράλληλα, και οι Κύπριοι θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν νέους προορισμούς», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της Wizz Air.

Επίσης, έγινε γνωστό πως μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι η εταιρεία θα έχει τρία μοντέρνα αεροσκάφη Airbus A320 και A321 στη βάση της, στη Λάρνακα. Η Wizz Air γνωστοποίησε, ακόμα, ότι με την προσθήκη του ναύλου Wizz Flex στην κράτηση τους, οι επιβάτες θα έχουν την ευχέρεια σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα πτήσεων ή εάν επιθυμούν οι ίδιοι να αλλάξουν την ημερομηνία ταξιδιού τους ή και τον προορισμό τους, να το πράξουν σε οποιαδήποτε πτήση της αερογραμμής. «Με αυτή την επιπρόσθετη υπηρεσία, επιδιώκουμε να προσφέρουμε σιγουριά κι ευκολία στους ταξιδιώτες μας σε αυτή την αβέβαιη περίοδο λόγω κορωνοιού», καταλήγει η Wizz Air.

 

Send this to a friend